Det perfekte bankran - igjen?

Spike Lees film, "Inside Man", er nok et av regissørens mest suksessfulle, og ikke minst lønnsomme verk. Det har en stund vært snakk om en oppfølger, men det var ikke før nå, under Toronto Film Festival, at Lee selv bekreftet at arbeidet på filmen faktisk allerede er godt igang, det melder Empireonline.com.

Clive Owen er tilbake som den djevelsk smarte bankraneren Dalton Russell.
Clive Owen er tilbake som den djevelsk smarte bankraneren Dalton Russell.

Ny forfatter

Det er ennå ikke noen detaljer rundt plottet. Men forfatteren av den forrige filmen, Russell Gewirtz, har beveget seg videre og overlatt jobben til Terry George, regissøren av "Hotel Rwanda". Han skal jobbe på et manus som skal ta for seg Denzel Washingtons tøffe purkerolle, Keith Frazier, som igjen skal ta opp kampen med den supersmarte bankraneren Dalton Russell (Cliwe Owen). Om Jodie Fosters karakter Madeleine White vil komme tilbake, er ennå ikke sikkert.

Den forrige filmen tok for seg Keith Frazier, en politimann av den harde typen, som står ovenfor korrupsjons anklagelser. Likevel blir han satt opp mot den smarte bankraneren, Dalton Russell, som han må forhandle med i en gisselsituasjon. Begge mennene er godt over gjennomsnittet dyktige på hvert sitt felt og det hele utvikler seg fort til en katt og mus-lek med høye innsatser.

"Enda bedre"

- Jeg vil at manuset skal bli enda bedre enn Russells, og Russell skrev et virkelig bra manus, sier regissør Lee. Hvorfor Russell ikke ville ta på seg jobben igjen, er ukjent.

Filmen har enda ikke satt opp noen timeplan, men det er ikke utenkelig at den vil spilles inn før slutten av neste år, om alt går bra.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen