Det kan drøye for Android

LG har ikke Android-hastverk.
LG har ikke Android-hastverk.

Det kan drøye før vi får se nye mobiltelefoner med Android, tril tross for at den første Android-telefonen ble lansert forrige uke. Det er HTC som produserer telefonen, men siden Android er en åpen plattform kan alle mobilprodusenter ta den i bruk.

LG har allerede bekreftet at Android er en aktuell plattform for dem, kanskje ikke så rart siden LG, sammen med Samsung, Motorola og HTC er en del av Open Handset Alliance, som står bak utviklingen av Android-plattformen sammen med blant andre Google.

Ingen Android før neste år

Men delaktighet i Open Handset Alliance betyr ikke at de kommer med noen Android-mobil med det første. Ifølge en artikkel i Telecoms Korea gjengitt hos Unwired View har verken LG eller Samsung planer om å slippe noen Android-telefon før tidligst andre halvdel av 2009. Eller etter neste sommer, med andre ord.

Dette betyr ikke at produsentene ikke har tro på Android som plattform, men kan like godt bety at de ønsker å vente til alle bitene i operativsystemet er på plass, som for eksempel skikkelig Bluetooth-støtte.

Det er for øvrig allerede kjent at Motorola skal syvdoble Android-utviklerstaben sin til 350 personer.

(Kilde: unwiredview.com)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen