Det iPod ikke trenger

Tilleggsutstyr til iPod er blitt en milliardindustri, både for Apple selv og andre produsenter av duppeditter du kan bruke til Apples musikkspillere.

En stor del av iPod-tilbehøret, som for eksempel bærevesker, høyttalere og ladestasjoner, har stor nytteverdi for brukeren, og kan gjøre det både enklere og morsommere å bruke iPod. Det finnes imidlertid også en oppsjø av iPod-tilbehør som er mer eller mindre meningsløst, og enkelt kan gjøre iPod-bruk mer komplisert enn nødvendig.

Internett har blitt det reneste shoppingsenter for både brukelige og ubrukelige duppeditter til iPod. Her er listen over det mest meningsløse iPod-tilbehøret du kan få kjøpt for penger.

8. Det første av produktene på topp 8-listen vår er iBeams, et lommelykt- og lasersett fra Griffin. Når du kjøper iBeams får du med både en lommelykt og en laserpeker. Med lommelykten kan du finne frem i mørket på veldig små steder, og med laserpekeren kan du holde presentasjoner eller forvirre katten din. Griffin iBeam koster $19.90, eller omtrent 200 kroner hos Griffins egen nettbutikk.

 

7. Hvis du heller vil at iPod-en din skal blinke som et blålys på speed, anbefaler vi denne avtagbare varsellampen Blinkit. Kjempenyttig hvis du vil irritere en hel kinosal på en gang eller bare har lyst på oppmerksomhet. I følge produsenten skal den også fungere som en trygghetslampe. Lampen kan blinke både regelmessig og uregelmessig. Du får den for $29.95, eller 300 kroner via nettsidene til We Love Macs.

 

6. Hvis du er lei av din egen hund, kan du kjøpe deg en enda mer irriterende hund, nemlig iDog. Dette er hunden for deg som kun kjøper dyr for å ha en dansepartner. I motsetning til de fleste andre hunder kan iDog nemlig danse når du kobler den til iPod-en din. Spørsmålet er hvor lenge en dansende hund faktisk er morsom. IDog reagerer på lyder som strømmer ut av alle høyttalere, slik at den tar noen vågale dansetrinn hver bidige gang du får en e-post eller mobiltelefonen din ringer. For sikkerhets skyld er iDog liten og lett, slik at du ikke pådrar deg kink i ryggen når du slenger den i veggen etter tre dager. IDog får du kjøpt hos Price Grabber til $29.99, eller omtrent 300 kroner.

 

5. Ord kan vanskelig beskrive hva dette er og hvorfor du skal bruke £30, eller drøye 350 kroner på den. Dingsen heter iZ, og vil prompe, rape, danse og svinge seg til musikken hvis du kobler den til iPod-en din. IZ kan tilby timer med endeløs moro. Eller kan den det? Uansett kan du kjøpe den hos nettbutikken Firebox.

 

4. Ønsker du et mer intimt forhold til iPod-en din, kan du alltids gå til innkjøp av et iPod-putevar fra Bird. Putevaret koster $53, eller omtrent 350 kroner hos Birds nettbutikk (på japansk). Har du for vane å sikle når du sover om natta kan du imidlertid droppe iPod-putevaret først som sist. Idéen er nemlig at du skal ha iPod-en i en spesiallaget lomme i putevaret, slik at du kan skli inn i drømmeland med iPod-en inntil kinnet mens den spiller favorittsangene dine for deg. Dette kan umulig kalles noe annet enn iPod-kjærlighet. Nyttig er det i hvert fall ikke.

 

3. På tredjeplass finner vi kjolen som kan gjøre det mest katastrofale bryllup enda verre. Gifter du deg med feil person, eller frykter du et annet svar enn "ja" fra din forlovede? Uansett hva du sliter med på bryllupsdagen, blir situasjonen neppe bedre av å ha på seg denne iDo-brudekjolen med plass til iPod-en din foran. Derfor er det kanskje like så greit at den ikke kan kjøpes for penger, men heller må nytes på årets Seamless-moteshow i Boston i USA.

 

2. Dingsen som nesten gikk til topps er denne iPod-dorullholderen fra Atech's iLounge. Denne tingen bidrar stort sett ikke til noe annet enn å gjøre det mer komplisert å gå på do. Vi har ikke behøvd knapper og musikk for å komme oss gjennom et dobesøk før, og trenger det heller ikke nå. Oppfinneren skal likevel ha honnør for oppfinnsom bruk av ressurser og penger. Syns du selskapet bak dorullholderen fortjener lønn for strevet, kan du svi av hele $99.95, eller tusen kroner på Atech's iLounges nettsider.

 

1. Av alle de idiotiske duppedittene du kan få tak i til iPod-en din, går både hedersprisen og førsteplassen til denne herretrusen til iPod. Etter flere dagers sjelegransking er det fortsatt ikke mulig å komme på hvorfor du skal kjøpe undertøy eller andre klær til iPod-en din. Det gjenstår bare å advare om at du finner en lang rekke flere iPod-plagg i iAttires nettbutikk. Her finner du alt fra hatter og helsetrøyer til klovnekostymer og neglisjéer. Herretrusa koster for øvrig $31.99, eller 320 kroner.

(Kilder: Original MACConsulting Blog, Pointless but cool, Digg.com, We Love Macs, Griffin Technology, Seamless, iAttire, Atech Lounge, Bird, Price Grabber, Firebox, Engadget, Gizmodo, Shiny Shiny)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen