Det er ikke for sent!

Photocamp 2009 er uten tvil høstens store fotohappening i Norge, og til helgen får vi et storinnrykk av kjente og gode navn i fotoverdenen. Her har publikum en gylden mulighet til å oppleve både foredrag og kurs av og med noen av verdens beste fotografer, og det beste av alt: Det er fremdeles billetter å få.

Foto: William Ropp
Foto: William Ropp

Photocamp 2009 begynner om morgenen fredag 30. oktober, og fortsetter hele helgen til søndag kveld, og det hele avholdes på Holmenkollen Park Hotel. Fullt program finner du her, men vær oppmerksom på at det kan ha skjedd programendringer i ettertid. For eksempel forteller ProfilData oss at Datacolor og X-Rite kommer til å avholde såkalte "powerdemoer" i kalibrering og arbeidsflyt. Disse varer omkring en time, og er gratis.

Foto: Stuart Franklin
Foto: Stuart Franklin

Man kan også få med seg demonstrasjon av og foredrag omkring Adobe Lightroom, som snart kommer i ny utgave, samt foredrag og workshops av og med mange av æresgjestene. To av disse representerer det ikke ukjente bildebyrået Magnum (Abbas og Stuart Franklin), og i tillegg finner vi navn som Denis Reggie, William Ropp og Mikkel Aaland. Fra mer hjemlige trakter finner vi Pål Hermansen og Per Heimly, foruten Damian Heinisch som riktignok er tysk av opphav men har godt og grundig etablert seg som fotograf i Norge.

Her er kort og godt noe for enhver smak, og er du interessert i å være med, bør du lese mer om arrangementet på hjemmesidene og/eller laste ned siste utgave av brosjyren (PDF). I sistnevnte finner du også en rekke tilbud på fotoutstyr.

Billetter fås kjøpt gjennom arrangørenes hjemmesider, det vil si hos Interfoto, Nordic Light, eller Profildatas forhandlere, men du kan også kjøpe billetter direkte gjennom foreningene NFF, IFF, NRF eller BioFoto dersom du er medlem. Er du student kan du også få heftig rabatterte billetter. Pågangen har nemlig vært så stor at man har bestemt seg for å legge ut ytterligere billetter av denne typen, som er i salg fra og med i dag.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen