GUIDE: Det beste fra TV-skolen
Guide

Det beste fra TV-skolen

Annonsør­innhold
Les hele saken »
Vi har i de siste ukene laget en TV-skole, som skal forenkle din TV-hverdag. Meningen med skolen er å besvare eventuelle dilemmaer du møter på i forbindelse med både kjøp og montering av en flatskjerm.

Her kommer en oppsummering og oversikt over de ti første utgavene av TV-skolen, og vi ser frem til flere i fremtiden som kommer.

Hvilken TV bør du kjøpe?
Her finner du tips for hvordan type flatskjerm du skal kjøpe. Både i form av hvilken teknologi, men også riktig størrelse i forhold til avstanden du ser TV på.

LED – Den nye TV-revolusjonen?
I denne artikkelen tar vi for oss den nye LED-teknologien, som gir LCD-skjermene plasmas hard kamp om TV-tronen. Disse LED-skjermene gir knallgode farger, med et kraftig forbedret kontrastnivå.

Vi rydder opp i kablene
Denne gangen tar vi for oss kablene du bruker til å koble forskjellig utstyr sammen med flatskjermen, og ikke minst hvilke kabler som er å foretrekke fremfor andre i forskjellige situasjoner.Formatforvirring
Her tar vi for oss de mest brukte skjermformatene på markedet og forklarer nærmere hvorfor og hvordan du kan få bukt med de sorte stripene i bildet ditt.

Er plasma-TV-er døden nær?
Plasmaskjermer har i mange år vært markedsledende på bildekvalitet. Vi ser nærmere på hva som kommer av nyheter innen denne teknologien, og om teknologien fortsatt kan temme LCD-skjermene.

PVR-dekodere
Opptaksmuligheter har blitt benyttet i mange år, og vi ser på hva dagens PVR-dekodere har av finesser, og eventuelle svakheter de måtte ha.Full oversikt på HD-kanaler
Gir deg en pekepinn på hva vi har av kanaler i Norge i dag, sammenlignet med hva som finnes av HD-kanaler på markedet. Her får du også en liten innsikt i hva utrykket HD betyr.

Veggfester og TV-bord
Tar for seg hvilke typer fester som finnes på markedet, være seg veggfester, TV-bord eller hybridløsninger. Her får du også tips og råd om hvordan du skal montere festene og hva du bør tenke på før du går til innkjøp av ett.

Transportering av flatskjermer
En rask innføring i hvordan en flatskjerm bør fraktes fra butikken og hjem i din egen stue, uten at du får deg en uønsket overraskelse når du åpner esken.Slik tyder du typebetegnelsen på din flatskjerm
Har du noen gang forundret deg over hvorfor skjermene har så mange tall og bokstaver i typebetegnelsen? Her kommer en oppklaring.

NB! Har du temaer eller ting du vil vi skal ta opp i TV-skolen? Send oss gjerne en e-post eller legg til en kommentar i feltet nedenfor.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen