Det beste fra Series 60

Nokia arrangerte tidligere denne uken en utdeling av en rekke forskjellige priser for selskaper som utvikler for selskapets Symbian-baserte Series 60 platform, som blant annet brukes i Nokias egne 3650 og 6600-modeller, såvel som i Siemens SX1. Av 24 nominerte firmaer, ble fem trukket ut som vinnere i de forskjellige kategoriene Nokia hadde valgt ut for anledningen.

Prisen for mest innovative programvare ble vunnet av velkjente Psiloc, som har utviklet fjernkontroll-programmet Total irRemote. Programmet lar deg styre alt fra stereoanlegget til TV-en med den innebygde infrarød-porten i Series 60 telefoner, og leser dessuten CCF og Lirc-standardene for infrarøde koder.

Prisen for beste multimedia-applikasjon gikk til spillet MGS Karting fra Noumena, som er et tredimensjonelt racing-spill som både kan spilles alene og sammen med andre over Blåtann-nettverk.

I kategorien for beste tilbehør var det mobileways.de som gikk til topps med PC-programmet Remote S60. Dette er et program for fjernstyring av telefonen fra datamaskinen, og lar deg blant annet styre kameraet og programvare på telefonen og gir mulighet for å skrive e-post og meldinger rett fra PCen.

De to siste premiene gikk til nettsteder. T-Mobile fikk premie for mest innovative tjeneste med t-zones, som er selskapets nettportal for diverse mobile tjenester, mens My-Symbian.com fikk prisen for beste "evangelist" takket være sin aktive rolle i spredning av informasjon rundt Series 60 platformen.


relatert stoff

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen