Det beste fra Macworld Expo
Teknofil

Det beste fra Macworld Expo

Macworld Expo og CES konkurrerer hardt om oppmerksomheten i disse dager. Det er skjeldent såpass mye teknologi blir sluppet på så kort tid. Her er noe av det største som presenteres på Macworld Expo i disse dager.

Det er magasinet Macworld som har satt opp det de syns er de viktigste bidragene i Apple-elskere sin verden. På listen er det både programmer og teknologisk utstyr, men de helt store nyhetene ser det ut til at har uteblitt fra årets messe. Her er de største nyhetene ifølge Macworld:

Apple Iphoto '09
Apple Iphoto ble presentert under presentasjonen Apple holdt på tirsdag. Dette er en oppgradering av Apples gamle program med en rekke nye funksjoner. Programmet kan nå la deg tagge dine bilder, kjenne igjen samme ansikt på andre bilder og synkroniseres med bilder på Facebook og Flickr. I programmet kan du også tilføre geotagging på dine bilder slik at du enkelt kan systematisere bildene dine ut fra hvor de er tatt.


Cisco Webex Meeting Center
Cisco Webex Meeting Center er en applikasjon for Iphone slik at du enklere kan organisere dine møter over telefon. Via programmet kan du ha oversikt og holde kontakten med de som skal være med på møtet, samtidig som programmet automatisk setter deg opp på telefonkonferanse. Applikasjonen krever WIFI-tilkobling eller 3G-nett, men selve applikasjonen er gratis.

Things for Mac
Things er et program som lar deg organisere livet ditt enklest mulig. Her kan du prioritere gjøremål, holde oversikten over hva som krever tid og hva som er enkelt, samtidig som du kan se hvor langt du er på vei med dine prosjekter. Programmet kan synkroniseres med Iphone og Ical.

Ecamm BT-1
Ecamm bluethoot webkamera er et kamera som kommer godt med for Mac-brukere på tross av at maskinene kommer med integrert webkamera. Dette kameraet kan enkelt kobles opp mot maskinen via bluethoot. Da det er trådløst kan du så plassere kameraet der du måtte ønske. Perfekt om du ønsker å ta opp pinlige snutter av deg selv som danser til rumensk popmusikk ifølge Macworld.


Filemaker Pro 10
Macworld har nok et program på sin toppliste. Programmet Filemaker har denne gang fått en designmessig overhaling som gjør det både enklere å ta i bruk og lettere å forstå. Ifølge Macworld medfører dette at programmet er bedre enn noen gang tidligere.

HP Mediasmart Server
Overraskende nok kommer også et produkt som slett ikke egentlig har tilknytning til Apple og Mac med på listen. Men HPs medieserver er kompatibel med Mac og tilbyr ifølge Macworld en av de beste løsningene på markedet. Hardcore Apple-entusiaster er nok lite glade over at denne saken kommer på topplisten i år. Neste år får vi da håpe at Apple selv har kommet med en innovativ løsning selv for dette markedet.


Livescribe Pulse Smartpen
Denne dingsen er nok helst for den smale gruppen, men er likevel interessant. Med pennen kan du skrive notater og tekst samtidig som du spiller inn lyd. Du kan dermed kommentere notatene, om du senere lurer på hva noe betyr plasserer du pennen på arket og den tilhørende lydsnutten spilles av. Pennen krever selvfølgelig en spesiell type papir for at dette skal fungere. Innovativt, men neppe den dingsen som det vil bli solgt flest av i det kommende året.


Marketcircle Daylight Touch
Daylight Touch er nok en Iphone applikasjon som lar deg holde orden på livet ditt. Programmet fungerer som en kalender hvor du fører opp viktige gjøremål. Kanskje ikke det mest innovative programmet for Iphone vi har hørt om, men Macworld mener tydeligvis det absolutt er verdt å få med seg.

Slingplayer for Iphone
Derimot kan neste applikasjon absolutt bli et lite funn for iphonebrukere. Med denne applikasjonen, som kommer på markedet i mars, vil du kunne se alle dine TV-kanaler rett på din mobil. Applikasjonen vil kreve at du har Slingbox for å fungere, men det bør du kanskje uansett skaffe deg.

Her kan du lese hele listen og alle begrunnelsene hos Macworld.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen