Det beste fra Amobil-uken

Denne uken har det skjedd mye spennende i mobilverdenen, både i Norge og ellers i verden. For det første har vi testet Sony Ericssons W960i og Nokias N82, samt Nokias 7900 Prism og musikkspilleren Creative Zen Stone Plus.

I tillegg har det skjedd mye på operatørfronten. Tele2 og Nordisk Mobiltelefon har vært på juleshopping og Telenor og Netcom slapp sine nye TV-tjenester.

Tester, sniktitter og guider

 

Nokia N82
Vi har sett nærmere på Nokias nye flaggskip, og konklusjonen er enkel: N82 er årets mest komplette mobiltelefon.
Les mer »

Creative Zen Stone Plus
Skal du gi noen musikkspiller i julegave? Les vår test av Creatives nyeste musikkspiller før du går i butikken.
Les mer »

Sony Ericsson W960i
Er du på jakt etter en proffmobil med god musikkspiller? Da kan Sony Ericssons W960i være verdt en nærmere titt. Her finner du både gode musikkmuligheter, super-3G og trykkfølsom skjerm.
Les mer »

Nokia 7900 Prism
Denne designtelefonen er definitivt for den spesielt interesserte. Men telefonen har også én av markedets aller beste skjermer.
Les mer »

Nyheter og lanseringer

 

Ny HTC-mobil er avslørt
De amerikanske telemyndighetene har godkjent en hittil ukjent HTC-mobil ved navn Neon 100.
Les mer »

Sterkere rykter om mobiltelefon fra Dell
Stadig mer tyder på at Dell er i ferd med å laste seg ut i mobilmarkedet. Nå har selskapet headhuntet en tidligere mobilsjef i Motorola.
Les mer »

- Ventelo lyver
Det er brutt ut full krangel mellom konkurstruede Nutel og eierselskapet Ventelo. Sistnevnte sendte denne uken ut en tekstmelding til Nutels kunder hvor de ble oppfordret til å bli Ventelo-kunder i stedet.
Les mer »

Her er Nokias nye menyer
Denne uken viste Nokia frem den neste versjonen av S60-menysystemet sitt. Stikkord er store ikoner og glidende menyer. Her kan du se en videodemonstrasjon av de kommende S60-menyene.
Les mer »

Nå blir det 3G-krig
Norge har fått en tredje 3G-operatør. Sammen har operatørene Tele2 og Nordisk Mobiltelefon kjøpt landets fjerde 3G-lisens. Storbyene vil få dekning først.
Les mer »

Nokia lanserer videotjeneste
Finnene lanserte denne uken en ny multimediatjeneste kalt Medeo. Medeo fungerer på alle Nokia-telefoner i E- og N-serien, og er reklamefinansiert.
Les mer »

Nå kan du få 22 TV-kanaler på mobilen
På fredag gikk startskuddet for de nye mobil-TV-satsningene til både Netcom og Telenor. Mens Netcom lanserte programvare som lar deg zappe mellom kanalene, satser Telenor på flest mulig kanaler og lar deg nå se på hele 22 kanaler på mobilen.
Les mer »

Her er Samsungs nye tøffing
Lenge har Nokia vært alene om å selge robuste mobiler på det norske markedet. Nå får selskapet en konkurrent i Samsungs nye M110. Den har få funksjoner, men tåler til gjengjeld mer enn vanlige telefoner.
Les mer »

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen