i_416807 (Foto: Marius Eltervåg)

Det beste fra Amobil-uken

Denne uken har vi hatt mange spennende produkter på testbenken, som blant annet to nye hodesett fra Nokia og Samsungs smarte musikkmobil, I450.

I tillegg har EU-kommisjonen bestemt seg for å gå operatørene nærmere etter i sømmene nok en gang, og ICE og NSB gir deg gratis nettsurfing på Gjøvikbanen. Her er ukens viktigste saker.

Tester, sniktitter og guider

Test: Nokia BH-503

Det er lett, det er stilig, og det koster 600 kroner. Men hvor mye lyd får du egentlig for pengene? Vi har sett nærmere på Nokias nye trådløse hodesett.
Les hele saken »

Test: 8 Messenger-klienter

Du kan spare mye penger på å bruke en Messenger-klient på mobilen fremfor å sende SMS. Vi har testet åtte Messenger-klienter og kåret en soleklar vinner.
Les hele saken »

Test: Sony Ericsson HGE-100

Sony Ericsson har aldri lansert en mobil med GPS. Men nå har de lansert noe som kanskje er enda smartere, nemlig den kombinerte GPS-mottakeren og hodesettet HGE-100. Vi har testet hodesettet.
Les hele saken »

Test: Samsung I450

Samsungs nye musikktelefon har gode taster,god musikkspiller, fin lyd og mange ekstrafunksjoner. Men kameraet er bare midt på treet og telefonen mangler Wi-Fi. Her er terningkastet vårt.
Les hele saken »

Test: Nokia BH-604

Denne uken testet vi også storebroren til BH-503, nemlig BH-604. Hodesettet har både god bass og sitter godt rundt ørene. Men noen ulemper fant vi også.
Les hele saken »

Nyheter og lanseringer

EU til krig mot dyre utenlands-SMS

EU-kommisjonen har tidligere redusert operatørenes ringepriser for samtaler i utlandet. Nå er det prisene for SMS og datatrafikk EU vil ha ned.
Les hele saken »

Slik blir Windows Mobile 7

En blogger har fått tak i et hundre siders dokument som viser detaljer om Windows Mobile 7. Styring av funksjoner både med fingeren og ved hjelp av kameraet, er to av de nye funksjonene.
Les hele saken »

Tytn-eiere vil saksøke HTC

HTC skal ha unnlatt å gi nye telefonmodeller, som for eksempel Tytn 2, oppdaterte drivere. Resultetet er unødvendig trege mobiler. Et eget nettsted er opprettet for HTC-brukere som vil saksøke produsenten.
Les hele saken »

Telenor med store nettverksproblemer

Denne uken hadde Telenor problemer med en brannmur, noe som førte til at kundene kunne oppleve vanskeligheter med datatjenester til mobilen.
Les hele saken »

Krystall-telefon fra Nokia

Finnene lanserte denne uken 7900 Crystal Prism. Telefonen er i bunn og grunn den samme som 7900 Prism, bortsett fra at nykommeren har andre farger og en krystall i midten av piltasten.
Les hele saken »

Zune + iTunes = Sant

Hittil har du ikke kunnet bruke Microsofts Zune-spiller mot hvilket som helst musikkprogram på PC-en. Det har det nye programmet zAlternator gjort noe med, og nå kan du bruke Zune mot både Itunes, MediaMonkey og WinAmp.
Les hele saken »

Surf gratis på toget

På torsdag annonserte ICE og NSB at alle som reiser med Gjøvikbanen vil få gratis til gang til internett på hele togreisen.
Les hele saken »

Fire nye fra Sony Ericsson

Til tross for den nært forestående mobilmessen i Barcelona, slapp Sony Ericsson hele fire nye mobiler denne uken. To av telefonene er medlemmer i en helt ny serie, R-serien.
Les hele saken »

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen