Det beste fra Amobil-uken

Denne uken har vi testet flere spennende produkter. Både Samsungs G600 og E51 får gode skussmål, og det samme gjør TomToms nye lavpris-GPS. I tillegg har Nokia N95 fått en kraftig oppdatering, og Forbrukerombudet vil skåne Norge for Apples metoder for å selge iPhone.

Tester, sniktitter og guider

 

Terratec Noxon2Radio
Vi har sett nærmere på iPod-tilbehøret fra Terratec. Noxon2Radio er en svært god nettradio, men er dessverre dyr og har dårlig brukervennlighet.
Les mer »

TomTom One 3rd Edition
Dette er GPS-en for deg som ikke trenger funksjoner som støtte for Bluetooth-håndfri, musikkavspilling og annet. One gjør rett og slett jobben sin som GPS, og er i tillegg rimelig.
Les mer »

Samsung G600
Telefonen er Samsungs seneste fremstøt mot kameraentusiastene, og byr på fem megapikslers kamera. Og vi liker det vi ser.
Les mer »

Nokia E51
Er du på jakt etter en bruksvennlig forretningsmobil med både super-3G og Wi-Fi? Da bør du se nærmere på E51.
Les mer »

Nyheter og lanseringer

 

Vil forby norsk iPhone-monopol
Forbrukerombudet er svært skeptisk til Apples metoder for å selge iPhone i andre land, og vil hindre en liknende monopolsituasjon i Norge.
Les mer »

Nokia N95 får kraftig oppdatering
Denne uken slapp Nokia en oppdatering til N95, som forbedrer telefonen på mange måter. Oppdateringen gjør blant annet mobilen din kjappere.
Les mer »

Netcom super-3G blir forsinket
Fordi Tele2 flyttet fra Telenors til Netcoms nett i høst, må Netcom bruke ressurser på å styrke GSM-nettet fremfor å oppgradere 3G-nettet til super-3G.
Les mer »

Slik blir nye N-gage
Nokia har gjenvunnet troen på mobilspill, og vil erobre markedet gjennom et samarbeid med spillprodusenten EA Games.
Les mer »

Politiet vil kapre mobilnettet
Norsk politi vil bruke såkalte støysendere i jakten på kriminelle. Støysendere blokkerer alle mobilsignaler innenfor et område. Telenor og Netcom er ikke positive til politiets ønske.
Les mer »

EU setter foten ned for mobil-TV
Denne uken avgjorde EU-kommisjonen at standarden DVB-H bør brukes for mobil-TV i hele Europa. Her i Norge taler NRK varmt om den konkurrerende standarden, DMB.
Les mer »

Iphone med 3G er bekreftet
Nå er det altså klart, Apple er i gang med å lage en ny iPhone-modell. Den nye telefonen har 3G, og er ventet å komme i salg tidlig neste år.
Les mer »

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen