Det beste fra Amobil-uken

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Denne uken ble det klart at I-mates Ultimate-serie er forsinket nok en gang. I tillegg lanserte både Netcom og Telenor egne abonnementer for de som liker lynmeldinger, og Oslo kan bli en åpen WiFi-sone. Her er de viktigste sakene fra uken som gikk.

Tester, sniktitter og guider


Sony Ericsson W380i
Vi har sett nærmere på Sony Ericssons nye musikktelefon i kamskjellsformat. Den har trykkfølsom overflate på utsiden, og en plagsom liten skjerm på innsiden.
Les mer »

Her er Norges beste kontantkort
Det finnes flere grunner til å skaffe seg et kontantabonnement. Vi viser deg hvilke operatører du bør velge, og hvilke du bør styre unna.
Les mer »

Har du denne tasten?
I denne guiden til menysystemet S60 viser vi deg hvordan du enklest mulig utnytter mulighetene med smarttelefonen din.
Les mer »

Nyheter og lanseringer


I-mates Ultimate-serie forsinket igjen
Nå er flaggskipserien til I-mate nok en gang utsatt, denne gangen til januar. Prosessen med å tilpasse telefonene til norsk utgave skal være årsaken.
Les mer »

Nå er det Messenger-krig
Denne uken lanserte både Telenor og Netcom nye abonnement for de som er glade i å sende SMS. Abonnementene gir deg i tillegg fri bruk av Live Messenger.
Les mer »

Nå kommer Neonode N2 til Norge
Etter forsinkelser har den lille svenske mobiltelefonen med trykkfølsom skjerm er endelig å finne i norske butikker. Foreløpig finner du den bare i landets Elkjøp-butikker.
Les mer »

Spar tusenvis når du kjøper Blackberry
Hittil har Trigcom vært alene om å selge Blackberry-enheter i Norge. Men nå har også TDC startet salget av epost-mobilene.
Les mer »

Vil ha gratis Wi-Fi i Oslo
Oslo SV vil gjerne at alle Oslo-borgere skal ha fri tilgang til Wi-Fi når de ferdes i byens parker og utendørs i sentrum.
Les mer »

- Skal bli større enn iTunes i Norge
Denne uken avslørte Netcom at de skal relansere musikkbutikken sin. Målet er å ta rotta på både iTunes og Telenors musikkbutikk i løpet av neste år.
Les mer »

Network Norway vil ha 3G-nett
Operatøren vurderer nå om de skal delta i den nye kommende auksjonen om 3G-lisenser. Dermed er sjansen til stede for at vi kan få et tredje 3G-nett her i landet.
Les mer »

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen