Det beste fra Amobil-uken

Denne uken har vi kikket på Sony Ericssons kommende musikkflaggskip, Nokia lanserte både luksusmodeller og en ny kamerakjempe, og Telenor sendte surfeprisene i været.

Her er sakene du bør ha fått med deg:

Tester og sniktitter

Sony Ericsson W910iTest: RIM Blackberry 8300 Curve

Dersom du er avhengig av e-post på farten, bør du definitivt kikke nærmere på denne modellen. En topp e-postleser, et godt tastatur og gode synkroniseringsmuligheter vil for mange kunne forsvare den stive prisen.
Les testen »

Test: Nokia 6500 ClassicSamsung F210

Samsung F210 ligner mer på en vanlig musikkspiller enn en mobiltelefon, men fungerer bra som begge deler. Denne gangen har Samsung også tatt til vettet og gitt telefonen et normalt tasteoppsett.
Les testen »

 

LG KS10Test: Sony Ericsson MBW-150 Classic Edition

Å styre telefonfunksjoner fra håndleddet er mer praktisk enn man skulle tro. Det skader heller ikke at klokken som gjør dette mulig både er pen og lett.
Les testen »

LG KS10Sniktitt: Sony Ericsson W890i

Vi har fått anledning til å knote på en av Sony Ericssons kommende musikkmobiler. W890i er syltynn, og til tross for at den er en musikkmodell har den fått et kamera som tar bilder i 3,2 megapikslers oppløsning.
Les sniktitten »

 

Nyheter og begivenheter

Telenor lanserer super-3GLuksus fra Nokia

Nokia lanserte denne uken to nye versjoner av 8800. De nye modellene heter 8800 Arte og 8800 Arte Sapphire, og har både lær og edelstener på ingredienslisten.
Les om telefonene»

Super-3G til HELE NorgeNokia N95 har fått en arvtaker

Nokia N95 har lenge vært kongen av Nokias kameratelefoner, men med ekte blitz og den høyeste videooppløsningen som finnes for mobilkamera, ser det ut til at N82 tar over tronen. Nokia selv hevder at bildekvaliteten skal utkonkurrere alt som finnes på markedet.
Les om N82»

Telenor lanserer nytt venneabonnementSlik er Googles mobilplattform

Det tok ikke mange dagene fra Googles mobilplattform Android ble annonsert, til de første videoene som viser hvordan den er i bruk dukket opp.
Se videoer av Android»

Telenor lanserer nytt venneabonnementTelenor skrur surfeprisen til himmels

At Telenor satte ned prisen per MB til 12,50 kroner er liten trøst for de som innimellom kobler laptopen til internett via mobiltelefonen. Det daglige pristaket er nemlig økt til 75 kroner, noe som er 275 prosent dyrere enn hos Netcom.
Les hele saken»

Telenor lanserer nytt venneabonnementNye temaside: Samsung

Enten du er en innbarket Samsung-fan eller bare vil ha mer informasjon om produsenten, vil du ha nytte av den nye temasiden våre. Der finner du tester, artikler og diskusjoner om Samsung samlet på et sted.
Gå til temasiden om Samsung»

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen