Det beste fra Amobil-uken

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Denne uken avslørte Netcom at de har to nye abonnementer på gang, og i tillegg reduserer utenlandsprisene sine. Vi har testet Nokias 6500 Slide og N81 8 GB, samt fått en sniktitt på I-mates Ultimate 8150. Her er sakene du bør ha fått med deg fra uken som gikk.

Nyheter og begivenheter

 

Netcom frir til SMS-junkiene
Operatøren bekreftet denne uken overfor Amobil at de har to nye abonnementer på vei. Mens FreeText-abonnementet er tiltenkt deg som sender mye SMS, er FreeTalk et alternativ hvis du ringer mindre enn 15. minutter om dagen.
Les mer »

Nå kommer 8 GB MicroSD
En god nyhet for alle som liker å lagre masse musikk og bilder på mobiltelefonen. Sandisk har nemlig begynt å sende sine nye og romslige minnekort ut til butikkene.
Les mer »

Alt du trenger å vite om super-3G
Nå har både Telenor og Netcom lansert super-3G. Her får du vite hva alle snakker om og hva det betyr for deg som mobilbruker.
Les mer »

Super-3G-hastighetene er langt ifra supre
I teorien skal super-3G gi deg surfehastigheter på opptil 3,6 Mbps. Men en undersøkelse viser at de reelle hastighetene ikke kommer i nærheten av de teoretiske engang.
Les mer »

Her er de nye november-mobilene
En rekke mobilprodusenter slipper nye modeller ut i butikkene denne måneden, og blant de lovede telefonene finner du LGs KU990 og Samsungs G800, som begge kan ta bilder i fem megapikslers oppløsning.
Les mer »

Netcom reduserer utenlandsprisene
Denne uken viste Netcom frem sine nye prisplaner for ringing i utlandet. Prisene senkes med opptil 69 prosent, og gjelder fra og med neste år.
Les mer »

Billig hodesett fra Nokia
Nokias nye hodesett skal ha en taletid på åtte timer, og koste drøyt 200 kroner. Hodesettet har støtte for Bluetooth 2.0 og kommer i butikkene før jul.
Les mer »

Tester og sniktitter

 

Nokia 6500 Slide
Nokia 6500 Slide er en solid og middels avansert metalltelefon, med både 3G og EDGE. Men den har også sine svakheter, som et kronglete og vanskelig kamera.
Les mer »

ICE Wi-Fi-modem
Vi tok med det mye modemet til ICE på en testrunde. Resultatet var oppløftende, og vi ble svært imponert over operatørens nye surfeutstyr.
Les mer »

Nokia N81 8 GB
Det som skulle være Nokias nye flaggskip innen spill og musikk, er redusert til en plastikkdings av et tastemareritt fra de finske skoger. Vi er absolutt ikke fornøyde.
Les mer »

I-mate Ultimate 8150
Vi fikk fingrene i de nye Ultimate-modellene til I-mate, og tok en prøverunde med 8150. Den er stor og har ubehagelige taster. Samtidig har den en av de beste skjermene du finner på markedet i dag og alt du måtte ønske deg av trådløs teknologi.
Les mer »

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen