Det beste fra Amobil-uken

En interessant uke i mobilverdenen er over. Norges lover kan stoppe selveste iPhone, Google ser ut til å ta opp kampen med Symbian og Windows Mobile, Motorola har lekket skisser for neste års modeller og Ultimate-serien fra iMate er endelig på vei.

Her er sakene du ikke bør ha gått glipp av:

Nyheter og begivenheter

Telenor lanserer WimaxNorsk lov kan stoppe iPhone

Det er ikke noen selvfølge at iPhone kommer til Norge. Apples låsepraksis kommer nemlig i konflikt med norsk lov.
Les hele saken

ICE dekker snart 85 prosent av Norge

Mens Telenor og NetCom har laber 3G-dekning å vise til utenfor tettbygde strøk og store byer, lover ICE å levere mobilt bredbånd til 85 prosent av landet før året er omme.
Les hele saken

Telenor lanserer WimaxGoogle OS på vei?

I over to år har det gått rykter om at Google brygger på en egen mobiltelefon. Nå kan det se ut som om selskapet slett ikke har planer om noen telefon. Et mobilt operativsystem derimot..
Les hele saken

Her er oktober-mobileneSe Motorolas 2008-modeller

Interne skisser fra Motorola avslører en rekke interessante modeller som kan dukke opp neste år. Blant annet står en telefon med 8 megapikslers kamera på tapeten.
Les hele saken

Telenor lanserer WimaxNå kommer Ultimate-telefonene

Det tok et halvt år lenger enn lovet, men nå kommer endelig iMates Ultimate-modeller til Norge. Det har imildertid blitt gjort noen vesentlige forandringer i serien.
Les hele saken

Motorola lanserer musikk- og billigmodeller

Mens Telenor og NetCom har laber 3G-dekning å vise til utenfor tettbygde strøk og store byer, lover ICE å levere mobilt bredbånd til 85 prosent av landet før året er omme.
Les om musikktelefonen Motorola U9
Les om Motorolas billigskred

Tester og sniktitter

Bang & Olufsens SerenataTest: Bang & Olufsens Serenata

Samsung og Bang & Olufsen har samarbeidet om å lage en telefon til 11000 kroner. Til tross for en enestående høyttaler kan vi ikke si oss helt fornøyd med resultatet.
Les testen

HTC Touch DualTest: Emporia Life

Diger og klumpete, stor skjerm med to farger, og strippet for det aller, aller meste av teknologi. Her er telefonen du skal kjøpe til bestemor.
Les testen

Wayfinder Navigator 7Test: Chess X One

Chess ble den første operatøren i Norge som satte logoen sin på en mobiltelefon. Mye å by på og kraftig subsidiering gjør dette til årets mobilkupp.
Les testen

Cellpoint NX6000Test: Medion GoPal E3315

GoPal E3315 er et håndfast bevis på at du ikke trenger punge ut i dyre dommer for å få en funksjonsrik GPS. Til tross for et noe knotete menysystem er den verdt de 2300 kronene den koster deg.
Les testen

Cellpoint NX6000Test: LG KG130

KG130 koster knappe 600 kroner, og er rettet mot de som ikke vil betale for funksjoner de ikke bruker. Dessverre svikter den på såpass viktige punkter at du heller bør bruke pengene dine på noe annet.
Les testen

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen