Det beste fra Amobil-uken

Nyheter og begivenheter

Nye Samsung-mobiler i prisguiden

Samsung lanserer nye mobiler
Samsung har lansert bøttevis med nye mobiler. For eksempel en liten motetelefon i samarbeid med Armani. For den teknologiinteresserte ble det lansert smarttelefoner med for eksempel GPS, super-3G operativsystemer som Symbian-basert Series 60 og Windows Mobile 6.

Les mer om alle de nye mobilene »

PS! Vi har vært i Korea og vært blant de aller første som har prøvd mange av de nye mobilene. Bla helt ned for å finne sniktittene.

Nå låser Apple iPhone igjen

Apple låser iPhone igjen
Apple elsker tydeligvis å gjøre ting vanskelig overfor sine egne kunder. Nå har de lansert en oppdatering, som gjør alle opplåste iPhone-telefoner ubrukelige. Har du en opplåst iPhone bør du altså deaktivere automatiske oppdateringer, og huske å ikke oppdatere telefonen din.

Les hele saken »

Nå kommer Tytn II

Tytn II er i butikkene
Er du forretningsmann eller bare teknologiinteressert, kan det være en god nyhet at HTCs Tytn II er i butikkene. Kort sagt har denne telefonen det meste, og en kjapp oppramsing lyder slik: Windows Mobile 6, trykkfølsom skjerm, fullt tastatur, Wi-Fi, super-3G og GPS. Mange fine ord her!

Les hele saken »

Møt Amobil på The Experience

Amobil stiller på The Experience
Den 4. oktober går startskuddet i gang for Hardware-nettverkets dataparty. Vi i Amobil er på plass, og vil ha egen stand. Her kan du prøve mobiler eller ta en titt på retro-utstillingen. Vel møtt!

Les mer om hva som skjer »

Guider

Hold smarttelefonen din i form

Mobilskolen: Hold smarttelefonen din i form
En smarttelefon blir ofte treg og ubrukelig når du har hatt den en stund. Her viser vi deg hvordan du kan unngå dette.

Les guiden »

Tester og sniktitter

Ipod Nano

Test: Ipod Nano - God mp3-spiller for den jevne bruker
Apples nye mp3-spiller er liten og kan spille både video og musikk. Den har også så mye som 4 eller 8 GB lagrinsplass. En lav pris på toppen av det hele gjør at vi anbefaler denne spilleren, til tross for noen ulemper.

Les hele testen »

Ipod Classic

Test: Ipod Classic - Med plass til hele musikkbiblioteket
Ipoc Classic kommer med mye lagrinsplass. Her har du plass til hele musikkbiblioteket ditt, men må leve med en litt tung mp3-spiller. I tillegg kan du se video. Sømløs synkronisering med iTunes og en lav pris gjør at vi også anbefaler denne mp3-spilleren.

Les hele testen »

Samsung M300

Test: Samsung M300 - Knøttliten men elendig mobil
Samsung M300 liten, men også totalt ubrukelig. Faktisk er den muligens årets dårligste mobiltelefon. Elendig javaytelse, uutholdelig dårlig talekvalitet og dårlig MMS-støtte bidrar til at telefonen får terningkast én.

Les hele testen »

Sony Ericsson K220i

Test: Sony Ericsson K220i
K220i er en telefon som fungerer til helt grunnleggende bruk. Men den er ikke suverent billig. Den har heller ikke noe spesielt lekkert design eller gode taster. Ei heller har den noen funksjoner ut over det mest grunnleggende samt en FM-radio. Snork.

Les hele testen »

Samsung i550

Sniktitt: Samsung i550 - GPS-mobilen
Samsung gjør mye rett for tiden. I550 er en spennende GPS-mobil fra koreanerne, med menysystemet Series 60 fra Nokia. Vi har vært i Korea og fått en sniktitt på nykommeren. Her kan du også se video.

Les sniktitten »

Samsung i450

Sniktitt: Samsung i450
I450 kan åpnes begge veier, slik som Nokias N95. Den har et berøringsfølsomt rullehjul som du kan styre musikken med, og Nokias Series 60-menyer. Vi har sett på Samsungs nye musikkflaggskip, og tatt opp video.

Les sniktitten »

Samsung F700

Sniktitt: Samsung F700
Den ligner kanskje litt på iPhone, men om du skyver opp den trykkfølsomme skjermen dukker det opp et fullt tastatur i tillegg. Likevel har ikke F700 Windows Mobile eller noe annet kjent smarttelefon-system. Her kan du både lese mer og se video av nykommeren.

Les sniktitten »

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen