Det beste fra Amobil-uken

I løpen av uken som gikk lanserte Sony Ericsson en ny Cybershot-telefon, og det ble klart at Neonodes nykommer N2 kommer til Norge. Her er guidene, testene og nyhetene du bør ha fått med deg.

Guider:

Slik overfører du filer til mobilenMobilskolen: Slik overfører du filer til mobilen

Om du kan overføre filer til og fra mobiltelefonen din, er det en smal sak å bruke telefonen som mp3-spiller, og du kan få glede av mobilbildene dine på PC-en. Vi viser deg hvordan.
Les mer >

Slik får du e-post på mobilenMobilskolen: Slik får du e-post på mobilen

Om du fortsatt bare leser e-post på PC-en, er det på høy tid at du lærer deg hvordan du kan lese og svare på e-post med mobiltelefonen din. Om du lurer på hvordan du kommer i gang, finner du svaret i del 13 av Mobilskolen.
Les mer >

Ta mobilsamtaler med hendene på ryggenMobilskolen: Ta mobilsamtaler med hendene på ryggen

Trådløse hodesett er ofte vel så bra som hodesett med ledninger. Men det krever at du vet hvordan du kobler det trådløse hodesettet til mobilen din. Finn ut hvordan med Mobilskolen.
Les mer >

Hold mobilen din ungSlik holder du mobilen din ung

Mange mobiltelefoner opplever harde knall og fall i løpet av levetiden. Om du ikke er forsiktig, kan telefonen din lide en for tidlig død. Her finner du gode tips som forlenger telefonens levetid.
Les mer >

Tester:

Amobil griller kundeservice: Del 9Amobil griller kundeservice: Del 9

Om du har en telefon som er låst til en operatør, er det viktig å få den låst opp når du skal bytte til en annen operatør. Hva vet egentlig kundesevice om operatørlåser? Vi ringte og sjekket.
Les mer >

Samsung Wep180Samsung Wep180

Samsung Wep180 gir grei lyd og god batterilevetid til en billig penge. Om du ikke har lyst til å punge ut flerfoldige hundrelapper, kan dette hodesettet være et bra alternativ.
Les mer >

Nyheter og begivenheter:

Ny og slankere Cybershot-telefonNy og slankere Cybershot-telefon

Forrige uke lanserte Sony Ericsson et nytt medlem av Cybershot-familien. Telefonen har et 3,2 megapikslers kamera, men overrasker negativt på flere punkter. Blant annet har Sony Ericsson kuttet ut blitsen.
Les mer >

Nokia-batterier overopphetesNokia-batterier overopphetes

Om du kjøpte en Nokia-telefon i fjor er det mulig batteriet ditt kan rammes av overoppheting. Nokia kaller nå tilbake de aktuelle batteriene. Vi viser deg hvilke telefoner som er rammet.
Les mer >

Kommer til Norge likevelNeonode N2 kommer til Norge likevel

Minimobilen Neonode N2 fikk mye oppmerksomhet da den ble lansert i vinter. Kanskje ikke så rart når den er knøttliten og har en berøringsfølsom skjerm. Nå er det klart at telefonen etter mye om og men kommer til Norge.
Les mer >

Norsk Mobil Wimax er rett rundt hjørnetNorsk Mobil Wimax er rett rundt hjørnet

I landets største byer blir det snart mulig å surfe helt trådløst i superhastigheter. Wimax lover hele 10 Mbps, eller vel 25 ganger raskere enn 3G. Først ut er Mjøsbyen Hamar.
Les mer >

Google lanserer iTunes-killerGoogle lanserer iTunes-killer

Google lager en ny DRM-fri musikkbutikk sammen med verdens største musikkselskap. Apples superpopulære iTunes er en direkte konkurrent.
Les mer >

Aldri mer Pocket LooxAldri mer Pocket Loox

Fujitsu-Siemens melder at de slutter med PDA og smarttelefoner. Nok en æra er over i mobilverdenen.
Les mer >

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen