Det hvite hus tester ut Android-telefoner
Teknofil
(Bilde: Google/Shutterstock)

Det hvite hus tester ut Android-telefoner

Vil Obama skrote sin Blackberry for en Samsung-mobil?

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Da Barack Obama ble valgt som president i 2009 kjempet han hardt for å beholde sin Blackberry-telefon, til tross for flere klager fra sikkerhetseksperter. Det hele endte med at han fikk en spesiallaget Blackberry-telefon, stappet full av alle slags sikkerhetsmekanismer man kan forvente i en president-telefon. 

Prøver ut Android-telefoner

Nå kan det se ut som Blackberry-tiden hans er over. Ifølge avisen Wall Street Journal driver staben i det hvite huset og tester ut ulike Android-telefoner fra produsenter som LG og Samsung. De vet ennå ikke om presidenten selv har prøvd ut de nye modellene, men en talsperson fra forsvarsdepartementet har bekreftet at de tester ut flere nye telefoner. 

— Vi kan bekrefte at kommunikasjonsbyrået i det hvite huset, i samsvar med forsvarsdepartementet, har startet en prøveperiode med en rekke ulike mobilenheter, uttalte de til Wall Street Journal. 

Dårlig nytt for Blackberry

Selv om Barack Obama ikke nødvendigvis er blant de nye Android-brukerne, lover ikke dette bra for Blackberry uansett hvordan du vender på det. Det canadiske mobilselskapet har kjempet i oppoverbakke i flere år nå, og måtte senest i fjor høst sparke over 30 prosent av staben sin, skriver Mashable. Mister de Obama mister de en av deres største ambassadører. 

Én ting er sikkert: 
Barack Obama kommer ikke til å bruke en iPhone på jobb »

(Kilde: Wall Street Journal via Mashable)

 

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen