(Bilde: 5570793, iStockphoto / Hardware.no)

Det er snart slutt for Hotmail

Hundrevis av millioner brukere må over til Outlook.com.

Om den er spesielt kjær er vel omdiskutert, men Hotmail er utvilsomt kjent – det er tross alt en av verdens største nettbaserte e-postklienter.

Men etter at Microsoft lanserte Outlook.com i fjor sommer, har mange hoppet over på det nye grensesnittet. På de seks månedene er det allerede 60 millioner som har byttet beite eller skaffet seg en ny Outlook.com-konto, skal vi tro Microsoft.

Og nå tar Microsoft Outlook.com ut av sin såkalte preview-fase, samtidig som de gjør seg klare til å legge et blylokk på Hotmail.

Outlook.com-grensesnitt for alle

Hvis du sett det nye Outlook.com-grensesnittet og ikke liker det, er det dårlig nytt dersom du er en trofast Hotmail-bruker. "Snart" skal nemlig alle Hotmail-brukerne skyfles over til Outlook.com. Noen spesiell tidsplan røpes ikke, men du kan regne med at det skal skje før sommeren.

Bortsett fra det nye grensesnittet og noen nye funksjoner blir det likevel ikke så mye forskjell for den gamle Hotmail-gjengen. Alt av kontakter, e-post, adresser, regler og så videre blir sømløst med over – du skal til og med få beholde @hotmail-adressen dersom du ønsker dette.

Vi avslutter med å nevne at det i skrivende stund fremdeles er mulig å opprette en hotmail-adresse, sånn i tilfelle du er i det nostalgiske hjørnet i dag.

Vil du vite mer om Outlook.com? Slik er Microsofts nye e-posttjeneste »

Kilde: Outlook Blog

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen