Konseptkunst fra Destiny.
Teknofil
Konseptkunst fra Destiny. (Bilde: Bungie/Activision)

– Det blir det mestselgende spillet noensinne

Det mangler ikke på ambisjoner hos Activision Blizzard.

Den saftige uttalelsen i tittelen kommer fra Activision Blizzard-topphodet Bobby Kotick, og dreier seg om det kommende storspillet Destiny. Spillet er under utvikling hos Bungie, skaperne av blant annet Halo-spillene, og vil etter planene lanseres til både nåværende og nestegenerasjons konsoller i september.

I Destiny har du rollen som en vokter av den siste byen på jorden, og innehar ekstreme krefter. Fra en førstepersons vinkel får du også utforske resten av solsystemet vårt, med reiser både til Mars og Venus.

Det er allerede knyttet enorme forventninger til spillet blant den harde spillkjernen, og forventningene synker neppe nå. Uttalelsen kom samtidig som selskapet presenterte tallene sine for det fjerde finansielle kvartalet av året.

- Har potensiale til å dra inn milliarder av kroner

Kotick spår at Destiny kommer til å bli det «mestselgende, frittstående spillet i historien til videospill», og tar dermed ikke opp kampen med oppfølgertitler. Allikevel må spillet utselge titler som Super Mario Bros, Tetris og Wii Sports, som henholdsvis har solgt mellom 40 til 21 millioner kopier.

Videre avslører han også at Destiny kommer til å få oppfølgere – i alle fall om spillet selger bra. Activision Blizzard-sjefen mener også at Destiny har potensiale til å bli den neste toppserien fra selskapet, og at den vil dra inn mer penger enn blant annet Call of Duty-serien.

Det er forøvrig intet hårete mål selskapet har satt seg. Det første Halo-spillet fra Bungie solgte 5 millioner eksemplarer.

Game of Thrones-skuespilleren Peter Dinklage er Destiny-aktuell:
Fra å spille Tyrion Lannister
til å være stemmen til en lysende ball »

(Kilde: TheVerge)

Norges beste mobilabonnement

April 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Youteam 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen