Designtilbehør til Nokia 7280

Det lages mye tilbehør til mobiltelefoner, som bærevesker og deksler. Men av og til glimter designerne til med noe helt spesielt. Denne gangen er det designmodellen 7280 som har fått sitt helt spesielle tilbehør.

Tilbehøret, som kun er konseptmodeller, har fått navnet Nokia Icon og er laget av Lopez Revol. Nokia Icon består av et armbånd og en ring. Bortsett fra den lille skjermen, er armbåndet elastisk. På skjermen kan du lese SMS, se hvem som ringer og vise små animasjoner.

Ringen er også elastisk, og skal i følge Yanko Design brukes på tommelen. Mens ringen ikke har noen egen skjerm, har den to striper som lyser når noen ringer til telefonen din eller sender deg en SMS.

Både armbåndet og ringen kommuniserer med mobiltelefonen din via blåtann. Men det er ikke hvilken som helst telefon du kan bruke sammen med tilbehøret. Armbåndet og ringen kan kun brukes sammen med Nokias 7280, uvisst hvordan.

Da 7280 først ble introdusert i september i 2004, vakte telefonen stor oppsikt på grunn av sitt kubeformede utseende og mangel på knapper.

Men historien har vist at 7280 aldri ble den suksessen Nokia hadde håpet på. Da vi testet telefonen i april i fjor, ble vi alt annet enn imponerte. Du kan lese mer om hva vi synes om telefonen i testen vår av 7280.

Som om ikke det var nok, havnet 7280 også på vår kåring av mobilprodusentenes minst vellykkede mobiltelefoner. Mer om dette kan du lese i saken "Ti mobiler å skamme seg over".

(Kilder: Yanko Design, Mobile Review)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen