Designskjerm med litt ekstra

Asus fornekter seg ikke og finner stadig nye produktområder å satse på. Tidligere denne uken ble det klart at de er klare med et fysikkort basert på PhysX, og har nå annonsert en arvtaker til skjermen PW191.

19-tommeren PW191 fikk en lunken mottagelse på testbenken her på Hardware.no, men fikk skryt for lekkert design. Den nye 20-tommeren PW201 følger samme linje utseendemessig, men har vokst den magiske tommen fra 19 til 20.

Interaktiv opplevelse
Bildekvaliteten skal sikres gjennom teknologien Asus kaller Splendid. Gjennom denne funksjonen kan skjermen evaluere enkeltpiksler og korrigere avgrensede områder av skjermen uten at det påvirker hele bildet. Videre stiller skjermen med fem forhåndsprogrammerte modi for ulike anledninger.

Asus er opptatt som mange andre av synergi, og liker å integrere ulik teknologi i sine produkter. Siden 2004 har en del Asus-bærbare hatt integrert webkamera. Nå har de tatt denne trenden til LCD-skjermer også. PW201 har et integret kamera med en oppløsning på 1,3 megapiksler. Med skjermen følger også programvare for videosamtaler.

Døde piksler er noe mange bekymrer seg for. Den siste tiden har vi sett flere produsenter med varierende grad av garanti mot dette. Asus henger seg også med og tilbyr brukere å bytte skjermen dersom det skulle oppdages døde piksler innen et år.

Nøkkelspesifikasjoner

  • 20-tommer i bredformat
  • Oppløsning: 1680 x 1050 piksler
  • Kontrast: 800:1
  • Lysstyrke: 300 cd/m2
  • Tilkobling for DVI, VGA, kompositt, S-video og komponent (YPbPr)
  • 3 Watts høyttalere

Pris og tilgjengelighet
Asus PW201 forventes å være tilgjengelig i løpet av juni. Veiledende pris er satt til i overkant av 5000 kroner.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen