Designperle fra BenQ

Design for alle pengene
BenQ har tidligere forsøkt seg på et alternativt utseende, og har flere ganger mottatt blandet kritikk på sine skjermer.

Den noe futuristiske 17-tommeren FP783 slo aldri helt an, og fikk mange rare blikk grunnet designet. Nå har de gjort et nytt forsøk, og denne gangen vil vi si at de har lyktes.

FP785 er en rykende fersk 17-tommer hvor det er lagt stor vekt på et trendy og elegant design. Denne skjermen skal utmerke seg på skrivebordet, og sørge for stil på kontoret eller i hjemmet.

Moteshow
Ikke alle velger kjedelige pressemeldinger når et produkt skal lanseres. BenQ slo like greit på stortromma og allierte seg med moteskaper Roberto Cavalli.

Skjermen ble vist fram for første gang tirsdag som en del av moteshowet "Just Cavalli" under moteuka i Milano. En av modellene bar den med seg på catwalken som en veske. Foten kan nemlig slås sammen til et hendig håndtak. I tillegg er skjermen bare knappe 3,5 cm i dybden og veier fem kilo. Den har allerede vunnet "IF Design Award 2004", en prestisjefylt utmerkelse.

Veggpryd
I tillegg til å se pen ut på skrivebordet er det fullt mulig å henge FP785 på veggen. 180 graders pivot gjør det enkelt å plassere den både hengende og stående. De to høyttalerne på 1w hver kommer med "SRSR 3D" surroundlyd for å øke lydopplevelsen Ellers kommer den med følgende spesifikasjoner:

  • Responstid: 25 ms
  • Kontrast: 600:1
  • Lysstyrke: 250 cd/m2
  • Synsvinkel: 170 grader horisontalt og vertikalt

Skjermen ser ut til å prises til drøye 5500 kroner her til lands. Når den ankommer butikkene her på berget er foreløpig ikke kjent.

(kilde: Anandtech)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen