Designmus fra Microsoft

Fra før av har Logitech og BenQ satset sterkt på utpreget personlige og ikke minst stilige designprodukter til skrivebordet. Disse produktene fungerer på mange måter som dekorative kunstgjenstander såvel som peke- og skriveutstyr til datamaskinen. Nå vil også Microsoft være med på leken, og har fått med seg den første "merkevaren" av en designer inn i databransjen - kanskje med unntak av Jonathan Ive.

- Folk gjør utrolige ting med datamaskinene sine, men selve koblingen mellom mennesket og maskinen blir undervurdert, sier design-guruen Philippe Starck om musen han har laget for Microsoft. Datamaskinen og det vi bruker den til er en forlengelse av oss selv. Den definerer oss akkurat på samme måten som klærne vi går i og musikken vi lytter til.

Målet med designen av Microsoft Optical Mouse by S+ARCK har derfor ifølge designeren vært å "sette opp en kunstnerisk bro som skal hjelpe menneskene til å koble til teknologien de bruker hver dag." - Som kanskje kan høres litt overdrevet ut...

Selve musen ser ut til å få kabel og består av to knapper som dekker hver sin side av kroppen, som skilles av en lysende stripe i midten - der også rullehjulet er plassert. S+ARCK-musen kommer i to forskjellige versjoner, med hver sin farge på midten, og er tilgjengelig i august for 34,9 dollar - en pris som er betraktelig mer overkommelig enn annet designerutstyr for skrivebordet.

Microsoft annonserer samtidig en rekke oppdateringer av allerede eksisterende produkter - som får penere farger og mer personlig finish. Det mest spennende er kanskje navnene;

  • Wireless IntelliMouse Explorer in Cobalt Basin
  • Wireless IntelliMouse Explorer in Crimson Fire
  • Wireless Optical Mouse in Mood Ring

Med litt flaks kommer det mer informasjon om disse musene etter hvert som vi nærmer oss den faktiske lanseringen en gang i august.

Se flere bilder av musene på nettstedet ActiveWin.

(Kilder: PR NewsWire, ActiveWin)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen