Designmobilen Serene utsettes

Før verden fikk se designmobilen Serene, ble den av produsentene omtalt som et designvidunder og en unik telefon som skulle gi brukerne en helt ny mobilopplevelse. Da den kort tid senere ble vist frem for et forventningsfullt publikum ble Serene offer for forholdsvis krass kritikk.

 

Blant annet gikk sjefsredaktøren for den danske nettsiden Mobil, hardt ut mot det han mente var alt annet enn et designvidunder – snarere en mellomting mellom en reisevekkerklokke og en isskrape til bilen.

 

Teknisk feil

Etter planen var Serene ment å nå butikkhyllene i god tid før julehandelen startet, men på grunn av en teknisk feil på mobilen er lanseringen nå utsatt.

 

Serenes barnesykdom ligger i følge Din Side, i den automatiske åpningsmekanismen som foldemobilen er utstyrt med. I enkelte tilfeller har nemlig brikken som sørger for strøm til mobilen brent opp.

 

Dette må selvsagt utbedres før Bang & Olufsen og Samsung kan slippe sin store stolthet ut på markedet. Det er foreløpig usikkert når Serene friskmeldes, men vi kommer tilbake med informasjon om lanseringstidspunkt så snart vi kan.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen