Designmobil lanseres i kveld

Samarbeidet om den nye designmobilen har i følge pressemeldingen bygget på Samsungs rolle innen avansert teknologi og innovative løsninger – og Bang & Olufsens kompetanse på design, forenkling og brukergrensesnitt.

 

Den nye mobilen vil inneholde Bang & Olufsens ICE-teknologi i lydforsterkerne, men utover dette er selskapene sparsommelige når det gjelder informasjon om den såkalte vidundertelefonen.

 

Hemmelighetsfulle

Et bilde av den nye mobilen ble offentliggjort i en pressemelding i dag, men her ser man kun deler av et tastatur – og det er dermed vanskelig å si noe spesifikt om designet på denne nyvinningen. Produsentene har vært hemmelighetsfulle helt siden den første pressemeldingen kom tideligere i høst, så vi gleder oss til å se om den nye designtelefonen er like unik som produsentene hevder at den skal være.

 

Det er foreløpig usikkert når Samsungs og Bang & Olufsens nye stolthet vil være på plass i norske butikkhyller.

 

- Så snart telefonen er lansert vil det gå ut en pressemelding med bilder og all nødvendig informasjon om den nye mobilen. Denne vil også innebære informasjon om tilgjengelighet, sier Samsungs pressekontakt, Jakob Skåltveit.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen