Design din egen leilighet på nett

Alle som har spilt The Sims har lekt seg med å innrede de små figurenes krypinn. Det er alltid like morsomt å putte doen i et rom uten dør og se figurene slite mens du tenker "Så nært så nært, men likevel så fjernt." Eller kanskje det kun gjelder de sadistiske av oss. I dette programmet bør du derimot ikke sette doen i et rom uten dør.

Innred på nytt hver dag
Selskapet Viseno har nemlig laget et ypperlig verktøy for deg som liker å innrede din bolig på stadig nye måter. Ved hjelp av deres program kan du teste ut forskjellige innredninger i teorien, se om det fungerer og så eventuelt utføre ideen i praksis, eller la drømmen bli stående på papiret.

- Finn boligen du liker, puss opp, innred og ta så mange bilder du ønsker, skriver selskapet på sine sider.


Slik kan din leilighet bli seenes ut. I hvert fall på nett.

Gjør oppussingen tryggere
Ved hjelp av deres 3D verktøy kan du enkelt tegne opp din drømmebolig og så sette på plass bord, skap, seng, fjernsyn, potteplanter og alt annet du måtte ønske. Bildene du tar kan du enten ta vare på, eller legge opp sammen med en salgsannonse om det er din egen bolig du har tegnet opp. Selv hadde jeg litt problemer med å få ting veldig pent, men det gikk nok mer på min estetiske sans enn programmets funksjonalitet.

En ting er i hvert fall sikkert. Dette verktøyet vil gi deg mye hjelp slik at du slipper å gjennomføre en oppussing i virkeligheten for så å bli enormt skuffet om resultatet ser makabert ut. I så fall vil du ha kunnet fått et hint om dette på forhånd.

Her kan du selv teste det nye verktøyet.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen