(Bilde: Shutterstock.)

Derfor hater vi nettbrettene våre

Her er de største ankepunktene til iPad, Kindle og Surface, ifølge brukerne.

Vi får ofte høre om hvor fantastiske nettbrettene er. Skrytet kommer både fra optimistiske produsenter, mobiloperatører, elektronikkjedene og tester rundt omkring på internett. Sistnevnte har imidlertid gjerne et noe mer reflektert bilde på saken. Denne undersøkelsen er imidlertid udelt negativ.

Det er nettstedet FixYa som har stått for undersøkelsen, og de har funnet ut hvilke ting brukerne av nettbrettene Microsoft Surface 2, iPad Air og Kindle HDX 8.9 irriterer seg mest over.

Mange, små irritasjonsmomenter

Det er ganske bred enighet om at nettopp disse nettbrettene er blant de beste på markedet. Derfor sier det seg selv at problemene det dreier seg om i undersøkelsen er relativt små og ubetydelige. Vel, kanskje ikke alltid ubetydelige. Men de er alle sammen irriterende når det er nettopp en selv som får dem i fleisen.

iPad Air-brukere har for eksempel opplevd en nettleser som konstant krasjer, skjermer med gule striper og et uresponsivt skjermtastatur, mens Surface 2-brukere klager på dårlig apputvalg og dårlig tastaturløsning. Kindle-brukere på sin side klager over dårlig batteritid og en elendig nettleser. Hele testen kan imidlertid leses her.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen