Derfor driter de seg ut på YouTube
Teknofil
(Bilde: NatGeo/montasje)

Derfor driter de seg ut på YouTube

To nye show har premiere på NatGeo i helgen.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Søndag er det klart for en splitter ny serie på National Geographic Channel (NatGeo), som tar for seg halsbrekkende videoer du kanskje har sett på YouTube. På engelsk heter serien «The Science of Stupid», men på norsk har den blitt omdøpt til «Dum, dummere, derfor».

I serien vil Richard Hammond, kjent fra Top Gear, forklare hvorfor YouTube-stuntene ikke helt gikk som planlagt. For eksempel får du se noen som åpenbart bedriver «parkour på lavt nivå», og som forsøker seg på en stillestående salto. Hammond viser hvorfor de mislykkes, med god hjelp fra forklarende grafikk på skjermen.

Dumme stunts, smart forklart

I de første episodene får du blant annet se folk som prøver seg på en tredemølle med sykkel, pogo-stick og hoppeball. Du får se flere uhell med potetkanoner, samt en forklaring på hvordan disse dingsene egentlig fungerer.

Hvordan hopper du ned fra et tak? Eller hoppe på sykkel? Og ikke minst, hvorfor ser du vektløftere spy eder og galle hvis de holder pusten under et markløft? Og hvordan bør du egentlig hoppe over en bil, hvis du absolutt må? Alt dette og mye mer har Hammond & co. sett nærmere på i den nye serien.

«Dum, dummere, derfor» har premiere på NatGeo søndag 6. april kl. 21.00.

 

Varm opp med Hawking

Samme dag er det også premiere på en serie som heter «Stephen Hawking: Fremtidens vitenskap», ikke overraskende med Hawking selv i hovedrollen.

Vi vet dessverre ikke så mye om hva denne serien vil omhandle, annet enn at Hawking og et forsker-team utforsker yttergrensene av vitenskapen. Deretter vil de tenke seg frem til et fremtidig verdensbilde, basert på den kunnskapen de selv kjenner til.

Liker du «Cosmos» tipper vi at dette vil være interessant også. «Stephen Hawking: Fremtidens vitenskap» debuterer på samme kanal og samme dag som «Dum, dummere, derfor», bare klokken 20.00.

Vitenskapsprogram avfeier kristen tro:
Kreasjonister er i harnisk over «Cosmos» »

(Kilde: pressemelding)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen