Depeche Mode

Det hadde samlet seg rundt ti tusen festivalgjengere i Bendiksbukta, med en noe høyere snittalder enn på de fleste andre konserter på årets festival. Til tross for at Depeche Mode altså er det største bandet som gjester quart noensinne var det mange av den yngre garde som ikke hadde særlig kjennskap til bandet. Undertegnede hadde begrenset kjennskap til de og var veldig spent på hva som ville bli levert.

Spacet scenerigg

Alternativ tekst mangler
Spacet scenerigg (Foto: Raymond Julin)

Bandet har en orginal scenerigg med et veldig space-tema som er passende til synthpop-en de spiller. For det meste hadde bandet en distansert konsert uten særlig for form kontakt med publikum, men hva gjør vell det når publikum fremdeles digger konserten. Vokalist Dave Gahan var til dels et unntak, han svingte rundt på mikrofonstativet og skapte litt liv på scenen i blant. Rent showmessig var de 3 store skjermene på scenen med live bilder med på å skape stemningen, på mange måter var væremæte og scenestruktur veldig lik den Tool viste oss to dager i forveien.

Fansen fikk servert sine favoritter og resten av oss fikk servert en bra konsert, for det er ingen tvil om at bandet har mye bra musikk å ta av. Det var kanskje det største bandet quart har booket, men de leverte slettes ikke den beste konserten quart noen gang har hatt. De leverte akkurat så mye en headliner av det kaliberet bør levere, noe som tilsvarer en bra konsert men ikke noe for historieboken.

Du kan finne flere konsertbilder i galleriet vårt.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen