Denon vil oppgradere sine toppmodeller

Det japanske selskapet Denon har tidligere gitt ut hjemmekinoforsterkerne Denon AVP-A1HDA og Denon AVC-A1HDA som er flaggskip i sin kategori. Nå har Denon en gledelig melding å komme med til sine kunder med et tilbud om å oppgradere disse forsterkerne.

Oppgraderingen skal være av hardware og firmware, og innebærer kompatibilitet med 3D-visning og teknologiene Audyssey MultEQ XT32, Audyssey DSX og Dolby Pro-Logic IIz.

32 ganger mer nøyaktig

I tillegg til å kunne vise 3D-film og liknende, byr oppgraderingen på Dolby Pro Logic IIz-dekoding som etter sigende skal forsterke og fremheve opplevelsen av lyden i frontalhøyttalerne. Med oppgraderingen av Audyssey MultEQ XT32, vil man visstnok få 32 ganger mer nøyaktig romkorreksjon enn med standardversjonen som leveres ved kjøp av forsterkerne.

AVP-A1HDA
AVP-A1HDA

Audyssey DSX tilbyr venstre og høyre høyde- og breddekanaler – eller et nytt sett med algoritmer som skal forbedre forsterkernes lydgjengivelse. Resultatet skal i følge Denon bli et mer realistisk og "tilstedeværende" lydrom.

Med andre ord: Denons planlagte oppgradering av forsterkerne skal tilby forbrukerne bedre kvalitet på og opplevelse av lyden som blir generert. Om det stemmer vil bare tiden vise.

Bli vår fan på Facebook!
Vi er på Facebook!

Oppgraderingen vil bli tilgjengelig i løpet av oktober i år og må foretas på et autorisert Denon-servicesenter. Det vil ikke være gratis, men noen prisantydning er ennå ikke frigitt.

(Kilder: Hi-Fi-klubben, Home Cinema Choice, What Hi-Fi?)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen