Denne telefonen ringer overalt

Selskapet Elektrobit har demonstrert en fungerende Windows-telefon som ikke lar seg stoppe av manglende mobildekning.

Telefonen byr nemlig på støtte for alle de fire GSM-nettene, den lar deg ringe med IP-telefoni der det er trådløst internett, og den har innebygget satellittelefon.

Dette betyr at det eneste stedet du ikke kan ringe, er et sted uten mobildekning, trådløst internett eller fri sikt mot himmelen.

Liten, men proppet

Mens de fleste forbinder satellittelefoner med digre og klumpete modeller og eksterne antenner, ser Elektrobits telefon ut som en hvilken som en helt vanlig Windows-telefon. Med mål på 12 x 6 x 2 cm er den heller ikke stort større enn andre modeller.

Telefonen er heller ikke dårligere utstyrt enn andre telefoner. Med Windows Mobile 6.1 Professional, en 2,6 tommers trykkskjerm, GPS og et tre megapiksels kamera leverer den en solid pakke for proffbrukerne.

Batteriet i telefonen holder ut fem timer med tale i GSM-nettet, tre timer i 3G-nettet og 1,3 timer når du ringer via satellitt.

Elektrobit leter nå etter produsenter som er interessert i å produsere telefoner med samme maskinvare som demonstrasjonsmodellen. Selskapet håper å ha klar telefoner for massemarkedet i løpet av 2009.

(Kilde: Elektrobit)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen