Denne skiller seg ut i mengden

Er du ute etter en datamaskin som får folk til å stirre?

Darwin Machine har skrudd sammen en maskin for dem som er lei av serieproduserte bokser som ellers har en tendens til å dominere markedet. Er du virkelig møkkalei av slike bokser og vil ha noe annet, så er det mulig at du vil like Hammerhead.

Det er høyst usikkert om maskinen kommer i vanlig salg her i landet, men klart, om pengene brenner i lommeboken er det sikkert mulig å skaffe en likevel.

Maskinene er bygget for hånd, med rikelige menger freste plater av børstet aluminium. Vi stopper der, bildene sier vel egentlig det meste. Hver maskin er i tillegg nummerert, så nå er det Hammerhead HMR98902 som ligger klar for salg, så blir det 03 neste gang.

Hammerhead HMR989 byr på Intel Core i7 860, 4 GB minne, SSD på 40 GB og vanlig harddisk på 640 GB. I tillegg har den et Nvidia Geforce GTX 460-basert skjermkort og Windows 7 Home Premium.

Prisen er stiv, 2899 USD pluss frakt. I tillegg blir det mva for å få maskinen inn i Norge. Til gjengjeld får du en maskin som skiller seg bra ut, men da er det kanskje like moro å bygge alt selv?

(kilde: Darwin Machine)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen