Denne skifter farge etter temperaturen

Denne skifter farge etter temperaturen

MSIs Lightning-serie er i seg selv en spennende serie, med spesielt utvalgte komponenter og en grom kjøleløsning. Nå kommer MSI med noe de kaller Lightning Xtreme Edition, og det virker jo forlokkende.

En av de store greiene skal være viftene som er benyttet på kjøleren. Disse har blitt utstyrt med det MSI omtaler som "Smart Temp Sensor"- og "Dust Removal"-teknologi. Vi tar "Smart Temp Sensor" først, og dette er noe så enkelt som at vifte har et temperatursensitivt lag som bytter farge fra blått til hvit når temperaturen passerer 45 °C. "Dust Removal" innebærer at viftene spinner i motsatt vei i 30 sekunder når du skrur på maskinen, dette skal hindre at det bygger seg opp med støv over tid.

Over på frekvensene legger MSI seg på 832 MHz på kjernen, opp fra referansen på 772 MHz. Videre har kortet en shaderfrekvens på 1664 MHz og en minnefrekvens på 4200 MHz. Dette er opp fra henholdsvis 1544 og 4008 MHz. I tillegg har MSI klemt inn hele 3 GB med minne på dette kortet, dobbelt så mye som referansen.

Noen priser eller informasjon om tilgjengelighet er enda ikke kjent. Likevel regner vi med at rundt 4000 kroner er en aktuell pris for dette kortet.

(Kilde: MSI)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen