Denne skal underholde deg

Denne skal underholde deg

Sony Ericsson W995

Dimensjoner: 9,7 x 4,9 x 1,5 cm, 113 gram
Skjerm: 2,6 tommer, 240 x 320 piksler
Nettverk: GSM 850/900/1800/1900 MHz, Edge, UMTS 900/2100 MHz, HSDPA
Maskinvare: Bluetooth 2.0, USB 2.0, WLAN 802.11b/g, AGPS
Operativsystem: Proprietært
Minne: 118 MB + M2-minnekort (8 GB i eske)
Kamera: 8,1 megapiksler, autofokus, geomerking
Batteri: 9 timer tale, 370 timer hviletid
Tilgjegelighet: Ukjent
Sony Ericsson W995.
Sony Ericsson W995.
Kameraet sitter på baksiden.
Kameraet sitter på baksiden.

Det nyeste skuddet på Walkman-stammen er Sony Ericsson W995. Ifølge Sony Ericssons eget utsagn er det klart for en tvers igjennom fantastisk modell.

Global product marketing manager Alexandre Cardon sier i pressemeldinge at den nye Walkman-modellen:

- "Sony Ericsson W995 er den mest komplette kommunikasjons- og underholdsningspakke til dags dato", og etter en nærmere kikk på spesifikasjonene kan man fristes til at gi ham rett.

Lydkvaliteten forventes å være i topp når der er snakk om en Walkman-merket mobil. Med funksjoner som "Clear Stereo", "Clear Bass" og et par lekre medfølgende høretelefoner virker det ikke som at vi kommer til å bli skuffet.

W995 støtter selvfølgelig ekstra minne i form av et Memory Stick Micro-kort. Med i pakken finnes et på hele 8 GB, så plass burde man ikke gå tom for med det samme.

Første model med Media Go

Den unike Sony-funksjonen Media Go vil få verdenspremiere på netopp denne telefonmodellen. Parolen bag W995 er at det ikke bare skal være enkelt å høre på musikk, det skal også være enkelt å overføre musikk mellom PC-en og telefonen.

Du kan læse mere om Media Go på Mobilsiden.dk »

Lekkert kamera

Mange Walkman-modeller har hengt litt etter på kameradelen, men det er bestemt ikke tilfellet her. Kameraoppløsningen er på hele 8,1 megapiksler, og har funksjoner som blant annet ansiktsgjenkjennelse og autofokus. Det er godt å se at man ikke nødvendigvis behøver gå på kompromiss med bildene hvis man ønsker en skikkelig musikktelefon.

Skjermen er på 2,6 tommer med en oppløsning på 240x320 piksler. Det tyder altså ikke på at skjermen blir revolusjonerende god, men under alle omstendigheter akseptabel.

Wi-Fi og AGPS

Tilkoblingsmulighetene er tallrike. Trådløst internett og 3G-støtte gir deg rask og enkel tilgang til blant annet Youtube og andre underholdsningsnettsteder som støttes.

W995 kommer videre med Google Maps installert, så selv om den kanskje ikke kan erstatte GPS-en i bilen din, så kan den benyttes som midlertidig erstatning til fots.

Amobil kommer med en sniktitt på W995 om kort tid.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen