Denne skal knuse Eee-PC

Det danske selskapet Zepto har sett at Eee-PC og andre minimodeller slenges ut på markedet i stor fart den siste tiden. Selv vil de gjerne være med på konkurransen, men de akter ikke å kutte i maskinkraft eller størrelse.

Prisen har de derimot fått klippet kraftig ned.

Superbilig og kraftig
Ifølge pressemelding lanserer nå selskapet nemlig det de mener er markedets billigste bærbare PC. Maskinen, kalt Zepto Titan, vil komme med 15.4 tommer skjerm, 2.0Ghz prosessor, 1GB minne, 80GB harddisk, optisk leser og SiS Mirage grafikkort.

Spesifikasjonene kan endres om ønskelig, men denne utgaven vil koste 2599 kroner på det norske markedet.

- De nye bærbare minimodellene har fått mye oppmerksomhet fordi de er små og billige. Men de har lite eller ingen harddisk og dårlige muligheter for å anvende normale operativsystemer. Som et mottrekk lanserer vi nå verdens billigste bærbare PC, sier Morten Kjærsgaard, underdirektør hos Zepto.

Ikke bare prisen som teller
Om Zepto med dette makter å slå bena under Eee-PC og andre minimodeller er usikkert. For mange er det størrelsen og ikke nødvendigvis prisen som er interessant.

Likevel er dette meget rimelig for en maskin med disse spesifikasjonene. Det skal holde lenge for både å jobbe med arbeid og underholdning på maskinen. Noen god spillmaskin er det derimot ikke om det er det du er ute etter. Det finner du nok ikke til denne prisen.

Maskinen vil være tilgjengelig for salg fra og med slutten av april.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen