Denne oppvaskmaskinen får plass i ryggsekken

EcoWash er en oppvaskmaskin, tørketrommel og oppbevaringsboks i ett. Den er bærbar, blir drevet av håndkraft og trenger forholdsvis lite vann. EcoWash er designet av David Stockton og er ideell for turgåere eller de som bor alene.

Enkel prosedyre

EcoWash er temmelig enkel å forholde seg til – man plasserer tallerkener og bestikk inn i de angitte festene, fyller maskinen med vann og drar deretter håndtaket rundt og rundt for å sette i gang vaskeprosessen.

Hvis man vil tørke innholdet, tømmer man bare ut vannet og drar i håndtaket nok en gang. Man får lett plass til EcoWash i en ryggsekk eller på en hylle, og den fungerer også som en oppbevaringsboks for bestikk og tallerkener.

EcoWash er riktignok ikke en veldig kraftig oppvaskmaskin – man kan for eksempel ikke regne med å få rengjort artikler med skikkelig fastbrent mat – men til vanlig, lett bruk vil den fungere godt.

Ifølge designeren Stockton vil EcoWash dukke opp med et sett med tallerkener og bestikk som er spesielt designet for den portable oppvaskmaskinen, men det vil også være mulig å bruke det man har fra før, så lenge det passer.

EcoWash er fremdeles et konsept, men det blir forhåpentligvis ikke altfor lenge til et ferdig produkt dukker opp i butikkhyllene.

(Kilder: Yanko Design)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen