Denne musematten slites ikke ut
Teknofil

Denne musematten slites ikke ut

Razer har nylig annonsert at deres Goliathus-serie med musematter har blitt redesignet og forsterket for å skape en best mulig spillopplevelse. Ifølge Razer skal Goliathus-mattene sørge for økt hurtighet og presisjon i bruken av mus til spilling, noe som skal føre fokuset utelukkende over på egne ferdigheter fremfor tekniske vansker.

Hver minste lille detalj

Musematten dukker opp med en tettpakket overflate som er satt sammen av materialer som skal sikre mot slitasje. Goliathus er designet for å vare over lang tid og ved intense spilleøkter, og mattens spesielle tekstur skal klare å registrere hver minste lille bevegelse for maksimal presisjon.

– Det eneste som skal bli slitt ut er din fiende, sier Robert Krakoff, sjefen i Razer USA. Han fortsetter: – Denne gangen har vi med kanter med anti-slitasje, så du kan spille enda mer intenst uten å måtte bekymre deg.

Pris og tilgjengelighet

Razer Goliathus er tilgjengelig i fire versjoner – Omega, Standard, Alpha og Extended, som har veiledende priser på henholdsvis 80, 100, 130 og 190 kroner. Mattene skal bli tilgjengelig senere denne måneden.

(Kilder: Razer (1), Razer (2), Übergizmo)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen