Denne musa lades ved å bruke den

Teknofil Denne musa lades ved å bruke den

Denne musa lades ved å bruke den

Nå kan det bli slutt på hodebry med trådløs mus.

Trådløs teknologi er beleilig fordi man slipper unna ledningskaoset, men det har ikke bare fordeler. En ulempe med trådløs mus er at aktive brukere ofte må bytte ut eller lade opp batteriet, noe som kan være et irritasjonsmoment.

Heldigvis blir det gjort teknologiske fremskritt også her, og et interessant konsept verdt å sjekke ut er Leaf. Leaf tar i bruk såkalt kinetisk energi for å lade seg selv opp – det vil si at du lader opp musa ved å bevege på den.

Grønn mus

Leaf er slank og ergonomisk, og er designet av Lu Hairong og Zhang Xuehui.

Den trådløse musa føyer seg inn i den stadig mer utbredte tradisjonen av "grønn teknologi", som sikter etter å være mest mulig miljøvennlig.

Leaf er fremdeles på et konseptnivå, og nettstedene Popgadget og Übergizmo uttrykker en viss skepsis mot at det i det hele tatt er mulig at et slikt produkt virker.

Det er altså uvisst om Leaf vil fungere i virkeligheten og om den noensinne vil bli satt ut i produksjon, men konseptet er uten tvil spennende. En slik mus ville uansett ha blitt ønsket velkommen i for eksempel spillmiljøer hvor det er høy aktivitet og krav til stødighet i teknologien.

(Kilde: Yanko Design)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen