Denne mobilregningen vil du ikke ha

En malaysisk mann fikk nemlig en regning på hele 1 237 billioner kroner. For å skjønne hvor mye det er snakk om kan det også forklares på denne måten: 1 272 000 000 000 000 kroner. Da snakker vi nok om mer enn gjennomsnittlig mobilbruk.

Telekom Malaysia sendte nylig mannen et brev der de truet med rettslige konsekvenser hvis ikke regningen ble betalt i løpet av ti dager. Med tanke på at mannen faktisk er død, vil det nok vise seg vanskelig for teleselskapet å få inn pengene. Når sant skal sies hadde det nok ikke blitt så mye enklere dersom han hadde vært i live heller.

En stor feil
Mannens sønn, Yahaya Wahab kansellerte mannens avtale med teleselskapet allerede i januar, og betalte da de 134 kronene mannen skyldte da han døde. Da sønnen mottok den abnorme regningen på sin fars vegne innrømmer han at han nesten besvimte. Nå som han har kommet til hektene er han imidlertid klar til kamp mot teleselskapet.

- Hvis selskapet vil gå til rettslige skritt som de hevder i brevet, er jeg klar til kamp. Jeg kan nesten ikke vente, sier Wahab.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen