Denne mobilen er tyvene etter

At Apples mobiltelefon er populær kommer ikke som noen overraskelse. Salgstorget til Finn oversvømmes formelig av annonser for denne mobilen. Da er det kanskje ikke så rart at verdens kriminelle også er ute etter telefonen. Alle er imidlertid ikke like smarte.

Les også:

- Stokk dumme tyver avslørt av mobilen
- Bikkjer stjeler mobilen
- Iphone til salgs i Norge

Tatt på kamera

To amerikanere som skulle levere 300 Apple-mobiler på vei til Hong Kong bestemte seg for å endre på leveringsplanene. De to valgte å tømme alt innholdet fra kartongene, som i stedet ble fylt med papir for å sikre at de hadde den riktige vekten, skriver Daily News.

Etter å ha sendt de ”tomme” kartongene med flyet fra Cathay Pacific Airlines tabbet de seg imidlertid ut. De solgte alle mobilene raskt til halv pris, og pengene ble brukt på smykker, sko og matchende biler. Sporene var relativt tydelige og de ble nok heller ikke hjulpet av at de ble fanget opp av overvåkningskameraer.

Før de rakk å flytte fra New York til Florida ble de derfor plukket opp av politiet og kan nå vente seg et opphold langt unna appelsinstatens varme strender.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen