Denne mobilen er kåret til årets beste

Walkman-mobilen W910 fra Sony Ericsson har blitt kåret til den beste mobilen i årets Global Mobile Awards som deles ut av GSM Association (GSMA). De andre nominerte mobilene var Nokia 6500 Classic, LG KU990 Viewty, Samsung SGH-G600 og 3 Skypephone.
 
GSMA er en forening som representerer over 750 mobiloperatører i 218 land og territorier. De har også mer enn 180 produsenter og leverandører med som støttemedlemmer.
 
- Glimrende allrounder
Ifølge Esato, mener juryen i Global Mobile Awards 2008 at Sony Ericsson W910 er en god mobil på flere områder, selv om den først og fremst er en musikkmobil. Slik oppsummerte juryen testvinneren:
 
- Sony Ericsson W910 er en glimrende allrounder. Den har et gjennomført, brukervennlig design som har fanget oppmerksomheten til forbrukere verden rundt i 2007.

Artikkelen fortsetter under bildet.
 
Vinneren av Global Mobile Awards 2008: Sony Ericsson W910. 
 
 
 
Prestisjetung pris
I år er det den trettende gangen GSMA kårer årets beste mobil, og Administrerende direktør i Sony Ericsson Dick Komiyama sier ifølge Esato at det ligger mye prestisje i å vinne denne prisen.
 
- Vi er veldig stolte over å motta en slik prestisjetung pris for det som har vist seg å være et veldig populært produkt. Walkman-mobilen W910 gjør det raskere og lettere å overføre eller laste ned musikk, sier Komiyama.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen