Denne LG-mobilen kan komme i år

Annonsør­innhold
Les hele saken »

LG slipper trolig mobilklokken GD910 i år, ifølge Cnet. Produsenten har nemlig vist frem et fungerende eksemplar av klokken tidligere i dag, på en pressekonferanse på forbrukerelektrinikkmessen CES i Las Vegas. Ifølge rykter skal LG la deltakerne se nærmere på klokken i løpet av CES-messen.

Trykkskjerm

GD910 har en trykkskjerm på 1,47 tommer, i tillegg til taster på tre sider. Den stiller med både super-3G og vanlig GSM slik at den fungerer i norske mobilnett. 

Du trenger heller ikke bruke noe håndfri for å ringe til den. Klokken har nemlig en høyttaler og mikrofon innebygget. I tillegg skal den ha en fullverdig musikkspiller og Bluetooth slik at du alternativt kan bruke en trådløs håndfri. 

For SMS har GD910, i tillegg til trykkskjerm, en tale til tekst-funksjon som gjør at den oversetter det du sier til tekst. Hvilke språk funksjonen fungerer med er ikke kjent.

Tåler vann

GD910 skal tåle vann, uten at det er spesifisert om du kan bade med den eller om det bare er snakk om beskyttelse mot vannsprut. Klokken har et deksel av metall. 

Mobilklokken har vært med LG på både forbrukerelektroinikkmessen CES i Las Vegas 2008 og den pågående CES-messen i år, så vel som Mobile World Congress i Barcelona i fjor. Den har imidlertid bare vært innelåst i et glasskap, mens den i år finnes i ett eller flere fungerende eksemplarer.

Kun til Europa

Til skuffelse for resten av verden og til glede for oss europere, skal GD910 komme til Europa og kun Europa. Da vi snakket med Knut Kjeksrud, markedssjef i LG Norge, kunne han imidlertid ikke svare på om "mobilen" var aktuell for Norge. Noen pris eller nærmere lanseringsdato er ikke offentliggjort.

(Kilde: cnet)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen