Denne kommer tidlig 2012

Firekjernede Asus Padfone ser ut til å være rett rundt hjørnet.

Det som først bare var en konseptmobil fra Asus ser ut til å snart bli virkelighet. Nå forteller en kilde hos Netbooknews.com at Asus Padfone vil vises fram på Mobile World Congress i februar 2012.

Fra konsept til virkelighet

Konseptet ble først vist frem i mai i år, og leserne våre syntes det var en strålende idé. På den tiden var det imidlertid svært få detaljer om spesifikasjoner, annet enn at skjermen på mobilen ville være på 4,3 tommer, mens nettbrettskjermen ville være på 10 tommer.

Nå som mobilen tydeligvis vil bli lansert, har spesifikasjonene også begynt å titte frem. Den vil blant annet ha den nyeste prosessoren Tegra 3, akkurat som storebroren Asus Transformer Prime. Denne prosessoren har hele fire kjerner, pluss en "hvileprosessor" som er aktiv når programmene ikke krever noe særlig kraft.

Mobilen ser fortsatt ut til å få en skjerm på 4,3 tommer, og vil kunne plasseres direkte inn i et nettbrett-skall, slik at man får en enda større skjerm å leke med.

Les vår sniktitt av Transformer Prime

Beskjeden om at den vil vises frem i februar stemmer godt overens med tidligere rykter, som sa den først ville komme etter at Transformer Prime var på markedet. Transformer Prime vil komme på det norske markedet tidlig i januar.

Under kan du se den småfjerne annonseringsvideoen av Asus Padfone, som ble vist frem i mai i år.

(Kilde: Engadget)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen