Denne kommer i august

M8 er en musikkmobil.
M8 er en musikkmobil.

Den kinesiske MP3-spillerprodusenten Meizu er snart klar med sin første mobiltelefon. Telefonen, Meizu M8, har vært kjent lenge, men det har tatt produsenten lang tid å presentere noe håndfast.

Les også:
Test: Meizu E2 »
Test: Meizu M6 »
MP3-spiller ril findressen »

Nå har imidlertid de første bildene av et levende eksemplar dukket opp. Bildene skal være tatt av sjefen i Meizu, Jack Wong, og samme person hevder at M8 er klar til levering i august.

Trykkskjerm og Windows

M8 er utstyrt med en stor trykkskjerm som fyller nesten hele fremsiden. Operativsystemet til telefonen skal være basert på Windows CE, slik som på blant andre Neonode N2.

De første eksemplarene skal være utstyrt med 128 MB minne, noe som mildt sagt er lite for en multimediatelefon som M8 skal være.

I oktober vil imidlertid versjoner med 256 MB minne og 8 GB lagringsminne være klare. Prisen på disse skal være rundt 1600 kroner (1280 kinesiske yuan), ifølge informasjon på Meizus nettsider.

Har den 3G?

De øvrige spesifikasjonene er uklare, men tidligere bilder og tegninger av telefonen har vist et frontmontert kamera, noe som kan tyde på at M8 blir utstyrt med 3G.

En prototype av M8 ble for øvrig vist frem på Cebit-messen i Hannover i Tyskland i mars i år. Siden den gang har designen endret seg noe. For eksemepl hadde prototypen tre taster under skjermen, mens de nye bildene viser at den nå bare har én tast.

Priser, tilgjengelighet og spesifikasjoner er fortsatt noe tåkete. De klare svarene får vi forhåpentligvis dersom Meizu lanserer telefonen i august.

(Kilder: Engadget.com)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen