Denne kan du ta med i krig

Har du behov for en PDA du kan ta med deg ut i skog og mark, bruke mens du vasser i sjøen, og plotte inn fiendens posisjoner mens granater hagler rundt deg? Da er Tripod Data Systems' Recon X-serie noe for deg.

Recon X-serien med PDA-er er laget for å tåle det meste, og er såpass hardfør at den kan sammenlignes med militært utstyr. De siste utgavene i serien skal tåle de tøffeste forholdene, inkludert fall, kraftig vibrasjon, ekstreme temperaturer, støv og vann.

Om du utsetter din vanlige Qtek-PDA for behandling Recon X er laget for å tåle, skulle vi tro PDA-en din fort hadde blitt redusert til en neve elektronisk skrap.

Tripod Data Systems har sluppet to nye utgaver av sine robuste PDA-er. 200x har en prosessor på 200MHz, mens 400x stiller med 400 MHz. Ellers har begge PDA-ene mikrofon, Wi-Fi, blåtann, 256 MB innebygget minne og mulighet til å utvide med to separate CF-kort i hver sin kortplass. Dermed kan du ha ekstra minne og for eksempel en GPS-mottaker samtidig.

PDA-ene i Recon X-serien fåes først og fremst med Windows Mobile 5.0, men en Linux-utgave er også på vei.

Recon X er først og fremst rettet mot storkunder, og kan konfigureres med blant annet større eller mindre minne. Derfor oppgis ikke nøyaktig pris på én enhet. Om du likevel må ha en Recon X, kan du ta kontakt med svenske Handheld Europe, som er nordisk distributør av Tripod Data Systems-produkter. Forvent å betale mye.

(Kilder: Engadget.com, Handheldeurope.com)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen