Denne kan brukes i alle land

Planer om å reise jorden rundt uten å miste mobildekningen? Det kan fort bli vanskelig med en vanlig GSM-telefon. Men med Coolpads telefoner, som støtter både GSM- og CDMA-nettverk, kan du reise rundt med ett GSM-abonnement og ett CDMA-abonnement og sånn sett ha dekning uansett hvor du er.

Først til Kina

(Foto: Cnet)
(Foto: Cnet)

Coolpad er i første omgang tiltenkt Kina, enkelte afrikanske land og Indonesia, der det finnes både GSM- og CDMA-nett i landet. Brukeren skal så kunne bytte på å bruke hvert SIM-kort etter hvor det er dekning.

Telefonen er også potensiell for USA, der det også kun finnes CDMA-dekning flere steder, men velutbygde GSM-nett andre plasser.

Men Coolpads telefon skal allerede ha fattet interesse blant forretningsreisende med mye reisevirksomhet. Muligheten til å slippe å bytte telefon er utvilsomt fristende, spesielt når du i tillegg kan bruke ditt eget SIM-kort i telefonen og så ha et for motsatt nett i tillegg.

Flere telefoner

Coolpads har en rekke modeller for salg, i prisklassen 500 til 5000 kroner, alle med støtte for både GSM og CDMA. Du finner dem på selskapets hjemmesider, men med mindre du er veldig stødig i kinesisk anbefaler vi en oversatt utgave.

(Kilder: Cnet, Gizmodo)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen