Denne iPod-dokken får deg i stemning

Det har etter hvert blitt ganske så mange dokkingstasjoner for iPod, iPhone og liknende der ute på markedet, men den nyeste fra Altec Lansing lover å tilby en ekstra atmosfærerik opplevelse. Octiv 650 skal bidra med såkalt ambient lyd og lys som kan vises direkte på en tilknyttet TV.

Dokkingstasjonen har et 2.1-design med en fire tommers subwoofer og tre tommers drivere for høyere frekvenser. Videoutganger for komponent og kompositt gjør at man for eksempel kan streame video fra sin iPhone til TV-skjermen, med en ekstra AUX-inngang for en sekundær lydenhet. Man får også med en fjernkontroll på kjøpet.

Nedlastbar app gjør susen

Den gratis og nedlastbare applikasjonen Music Mood gjør at man kan skreddersy sin musikkopplevelse ved hjelp av en grafisk equalizer som har mange forhåndsinnstillinger.

I tillegg sørger applikasjonen for den nevnte atmosfæreskapelsen ved å tilby flere "avslappende videoer og lyder" som folk kan benytte seg av.

Her får man blant annet velge i knitrende ildsted, brus fra havets bølger og regnvær. Da er det nesten bare å tenne duftlysene og sette i gang med å slappe av.

Octiv 650 får en veiledende pris på rundt 1500 kroner, men er ennå ikke tilgjengelig i norske nettbutikker. Flere andre av Octiv-enhetene er derimot det, så det er ikke umulig at Octiv 650 dukker opp i nærmeste fremtid.

Bli vår fan på Facebook!
Vi er på Facebook!

(Kilder: CrunchGear, What Hi-Fi?)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen