Denne gjør sure ektemenn glade

Nå kan du 3D-skanne kroppen din på klesbutikken

Finn din nøyaktige størrelse og klær som passer perfekt.

Mange sliter med å finne klær i riktig størrelse på klesbutikker verden over. Kvinnene bruker lang tid, mens mennene kjeder vettet av seg. Nå har det kommet en løsning som vil gjøre både herre og frue glade til sinns.

Selskapet Bodymetrics har nemlig lansert det de hevder er verdens første kommersielt tilgjengelige 3D-kroppsskanner. Denne maskinen vil skanne kroppen til brukeren og regne ut nøyaktig hva slags størrelser som passer.

Åtte 3D-sensorer

Verdens første eksemplar av kroppsskanneren har nylig blitt satt opp i butikken New Look, som er plassert i Londons Westfield Stratford-kjøpesenter. Er du i eller skal ta en tur til byen snart kan det dermed være verdt å sjekke ut nyvinningen.

Kroppsskanneren ser ut som et prøverom, men innvendig finner man åtte 3D-sensorer av typen PrimeSense, som skanner kroppens dimensjoner og form. Brukere kan deretter lagre denne informasjonen på Internett, slik at den skal bli lett å bruke hos forhandlere verden over.

Effektiv handel

Når brukere siden skal kjøpe klær på nett, kan autoriserte forhandlere få tilgang til informasjonen fra kroppsskanneren. Deretter kan de tilby nærmest skreddersydde klær som passer perfekt.

På denne måten slipper man usikkerheten rundt det å handle klær på nett, og få en mer effektiv handletur – som vil gi mer tid til overs for ektemenn som ellers ville ha blitt sure på grunn av all ventingen utenfor prøverommet.

(Kilde: Bodymetrics)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen