(Bilde: Rolf B. Wegner, Hardware.no)

Denne virker som et digert nettbrett

Sony med en mellomting mellom et nettbrett og en alt-i-ett.

Hardware/Berlin: Beklager, men om du er lei av berøringfølsomme skjermer så kommer denne saken til å irritere deg. Sonys alt-i-ett-maskin, Vaio Tap 20, har nemlig en slik skjerm.

Foto: Rolf B. Wegner, Hardware.no

Kommer med eget batteri

Vaio Tap 20 er beregnet for hjemmet og ikke noe du skal dra med deg i sekken. Innenfor hjemmets fire vegger ser derimot Sony for seg at du fint kan flytte på produktet. Faktisk har det ett batteri som gjør at du kan flytte maskinen rundt uten å måtte restarte eller ta med strømkabel. Batterilevetiden skal være på tre timer, altså nok til å gjøre ganske så mye.

Foto: Rolf B. Wegner, Hardware.no
Tap 20 innbyr til lek og moro.
Tap 20 innbyr til lek og moro.Foto: Rolf B. Wegner, Hardware.no

Kan stå på bordet eller legges ned

Foten er laget av aluminium, og kan brettes oppunder maskinen slik at denne kan ligge flatt på bordet. Dette er veldig greit når man for eksempel skal tegne. Med det samme vi er inne på tegning. Vaio Tap 20 støtter inntil ti trykkpunkter samtidig. Det innebærer at du kan la to unger tegne samtidig, forutsatt at de greier å holde seg på hver sin side da.

Det er ikke mulighet for noen veggfesting av denne, selv om det sikkert hadde vært praktisk for enkelte. Sony fremholder at dette er en mobil enhet i hjemmet, og at veggfesting ikke er et alternativ. Skjønt, om man absolutt vil så kan man sikkert få det til.

Maskinen kommer sammen med en passende mus og ett passende tastatur.

Om alt går som det skal så kommer maskinene på markedet i midten av oktober, da med en startpris på omlag 8500 kroner. Jo bedre maskinvvare du setter den opp med, desto dyrere...

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen