Her gjelder det å være raskt ute!

Teknofil Denne vekkerklokka river pengene dine i filler

Her gjelder det å være raskt ute! (Bilde: Rich Olson / YouTube)

Denne vekkerklokka river pengene dine i filler

Sliter du med å stå opp om morgenen? Med denne får du motivasjon.

Mange sliter med å stå opp om morgenen. Hvis ikke verdens mest irriterende vekkerklokke klarer å gjøre jobben, kan muligens denne gjøre deg motivert.

Er du for lat på morgenkvisten, der du ligger og døser i halvsøvne mens klokka ringer, vil du bli straffet økonomisk med denne hjemmelagde tingesten. Er du for treg, vil klokka nemlig makulere en pengeseddel du har plassert på toppen av den. Du kan se det hele i videoen i bunnen av saken.

Økonomisk motiv

Hvis du virkelig stå opp tidlig, bidrar denne navnløse vekkerklokka med en beveggrunn som får fart på de fleste – penger. Har du større behov for å stå opp, kan du øke innsatsen – helt opp til Edvard Munch og tusenlappen.

Den unike vekkerklokka er lagd av amerikaneren Rich Olson, som er kjent for sin forkjærlighet for modding og fikling med elektroniske duppeditter.

Når den modifiserte USB-klokka begynner å ringe, har du bare ti sekunder på deg før du må vinke farvel til seddelen på toppen. Den svært så tydelige alarmen burde i grunn være nok for å vekke de fleste, men syvsoverne får likevel litt «økonomisk» drahjelp.

Kan være ulovlig

Nettstedet Digital Trends påpeker at ødelegging av penger kan være ulovlig i landet du bor i. De fortsetter humoristisk med å si at hvis du har enorme problemer med å stå opp, kan det tyde på at du allerede hater landet du bor i og dermed ikke er så nøye på det.

Det går an å makulere andre ting også, som personlige eiendeler. Faren for å ødelegge et kjært bilde eller et viktig dokument burde bidra med tilstrekkelig motivasjon for å komme seg opp.

Når du har stått opp kan du bruke pengene på dette:
Kjøp smart og få mest for pengene »

Se den utradisjonelle vekkerklokka i aksjon på YouTube:

(Kilde: Digital Trends)

Norges beste mobilabonnement

April 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Youteam 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen